- Komentari -

Odlaže se prodaja RTB Bora

Izabran je privatizacioni savetnik, sprema se tenderska dokumentacija i nije realno očekivati da se javni poziv raspiše pre maja. kaže izvor Politike.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. SOSINO I ΛV ZAMAJAVANJE U VEZI RTB BOR BEZ KRAJA!

  RTB Bor čeka još jedno sudbonosno i maglovito proleće, a možda i leto uz pomoć MMF, države, a da li će biti tender za privatizaciju, ili strateško partnerstvo, uz to neće biti pomoć budžeta države. RTB Bor nije siroče? Ovih godina RTB Bor je poslovao sa gubicima, a 2017, kažu biće sa profitom, najmanje 55 miliona evra. Još jedna neočekivana obmana sa pranjem svega osim savesti. Kako može RTB Bor da bude profitabilan kada se opralo i pokralo sve što je moglo. Zlato, srebro, bakra, pare sve je nestalo i oprano. Od privatizacije nema ništa, od zamajavanja u vezi RTB Bor biće sve dok trajektorija novca od RTB Bor i budžeta države je maglovita biće još zamajavanja o reformi, privatizaciji i šta još u vezi RTB Bor. O raspisivanju tendera marta meseca, a sada ga pomeraju za jun, o privatizaciji, strateškom partnerstvu ili svakojakim zamajavanjima priča se nastavlja po ne znam kog puta, najmanje deset.
  ("rtb bor", 20. februar 2018 16:54)

  # Link komentara

 2. Bolje bi vam bilo da ste na vreme hapsili onog Spaskovskog!
   (Ujka Vasa, 20. februar 2018 12:31)

  # Link komentara

 3. čekaj, ako sve sa porezom državi (a valjda i Srbiji) donosi 84 miliona usd zasto ga prodaju?!?! ne razumem? (Navy, 20. februar 2018 08:31)
  Zato što decenijama ima dugovanja i ogromne minuse koje ti i ja plaćamo iz budžeta jer je trebalo namiriti sps, jul i sns... Zato je onaj iz MMF odlučio da je bolje prodati pa ubirati bilo kakav novac od dažbina koje se plaćaju državi nego ostaviti rudnik strankama. Zato se pravi pozitiva za prošlu godinu kako bi se rudnik bolje prodao.
  (Zoran, 20. februar 2018 09:26)

  # Link komentara

 4. čekaj, ako sve sa porezom državi (a valjda i Srbiji) donosi 84 miliona usd zasto ga prodaju?!?! ne razumem?
   (Navy, 20. februar 2018 08:31)

  # Link komentara