Zanimljivosti 11

14.03.2024.

11:00

Popravka ovog automobila košta više od pola miliona evra VIDEO

Da li ste čuli za Lexus LFA? Ne krivimo vas i ako niste, jer je u pitanju dosta redak automobil.

Izvor: B92

Popravka ovog automobila košta više od pola miliona evra VIDEO
Lexus

Podeli:

Proizvedeno je samo 500 primeraka, od kojih su mnogi već odavno završili na deponijama. Kombinacija luksuznih materijala, V10 motora i male ponude rezervnih delova čine održavanje ovog modela veoma skupim.

Jedan jutjuber je, međutim, rešio da se hrabro upusti u misiju popravke ovog supersportskog dvoseda. Automobil je "stradao" početkom godine, kada se vlasnik malo precenio i na mokrom kolovozu izgubio kontrolu nad vozilom, pa je na kraju udario u hidrant koji mu se isprečio na putu.

Rezultat je da se na suvozačevim vratima nalazi ogromna rupa, a nije zanemarljiva šteta ni na zadnjem delu. Enterijer je ostao u solidnom stanju, kao i motor, ali prema rečima vlasnika popravka će koštati neverovatnih pola miliona evra, ako ne i više od toga.

Originalna cena za LFA je bila 375.000 evra, na aukcijama sada ide i do miliona, pa je pitanje šta će biti vlasnikov sledeći potez.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: