Zanimljivosti 12

23.04.2024.

16:45

Zaposleni u auto kući slupao Ferrari od 3 miliona evra FOTO

Jedan mladić u Nemačkoj imao je, moglo bi se reći, loš dan na poslu.

Izvor: B92

Zaposleni u auto kući slupao Ferrari od 3 miliona evra FOTO
Profimedia

Podeli:

On je, naime, zaposlen u kompaniji Mechatronik, koja se bavi restauriranjem i prodajom automobila, a poverili su mu da crveni Ferrari F40 iz 1990. godine preveze do mesta udaljenog 17 kilometara.

Ovaj Ferrari koji košta neverovatnih 3,3 miliona dolara (3,1 milion evra) trebalo je da bude prikazan na sajmu automobila pod nazivom Motorworld kako bi privukao pažnju potencijalnim kupcima, ali se stvar loše završila.

Sve je krenulo po zlu kada je mladić, kako piše nemački list Bild, te nedelje ujutru seo za volan i samo nekoliko trenutaka kasnije slupao ovaj skupoceni superretki automobil.

Kako su rekli iz policije, on je u jednom tunelu iznenada skrenuo udesno i zakucao se u zid. Nije jasno da li je u pitanju mehanička greška ili je u pitanju prekomerna brzina, ali istraga i dalje traje.

Mladić je prošao bez fizičkih povreda, a srećom ni Ferrari nije oštećen previše - iz Mechatronika se nadaju kako će uspeti da ga poprave jer je u pitanju mahom šteta koja se tiče karoserije.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: