Zanimljivosti 4

18.04.2024.

15:50

Proključala krv: Epilog svađe dvojice prodavca automobila – zapaljeni Lamborghini VIDEO

Do rasprave je navodno došlo zbog nesuglasica oko provizije u nekim ranijim preprodajama automobila.

Izvor: B92

Proključala krv: Epilog svađe dvojice prodavca automobila – zapaljeni Lamborghini VIDEO
Lamborghini

Podeli:

Rasprava na poslu nisu retkost, pa često zbog nesuglasica proključa krv, ali prodavac polovnih automobila u Indiji je doveo stvari do krajnosti tokom sastanka sa kolegom, zapalivši Lamborghini Gallardo.

Incident se dogodio u Pahadi Šarifu, predgrađu Hajderabada, u subotu, 13. aprila. Na osnovu video snimaka postavljenih na različitim kanalima na društvenim mrežama, italijanski superautomobil je zapaljen usred bela dana.

Još nije jasno kako je tačno izbio požar, piše Carscoops.

Do svađe je navodno došlo zbog nesuglasica oko provizije u nekim ranijim preprodajama automobila, a deblji kraj je izvukao Niraj, vlasnik Lamborginija.

Niraj je naveo da je sreo drugog prodavca Ahmeda, koji mu je nakon svađe zapalio automobil usred bela dana.

Na snimku se vidi kako gori automobil, a jedino dobro je to što plamen ne ugrožava ostale vozače. Poslednje informacije govore da je Ahmed, osumnjičen za paljenje automobila, i dalje u bekstvu.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: