Zanimljivosti 0

13.04.2024.

16:00

Izazvao dve saobraćajke, pa se 30 sati krio od policije u kanalizaciji

Čovek je prvobitno rekao vlastima da je sišao u kanalizaciju da pronađe svoj telefon, ali je policija Kvinslenda otkrila sasvim drugu priču.

Izvor: Revijahak

Izazvao dve saobraćajke, pa se 30 sati krio od policije u kanalizaciji
Shutterstock/Peter Gudella

Podeli:

Neverovatna situacija u Australiji. Vatrogasci su u ponedeljak oslobodili 38-godišnjaka nakon što je proveo više od 30 sati u mreži podzemnih cevi u Brizbejnu, prenosi Bi-Bi-Si.

Razlog? Muškarac, koji je učestvovao u dve saobraćajne nezgode, dan ranije se sklonio u kanalizaciju da bi se sakrio od policije.

Prolaznik Džejms Lingvud obavestio je policiju u ponedeljak da je muškarac zaglavljen u kanalizaciji u australijskom gradu Brizbejnu.

Bio je zarobljen u podzemnom sistemu cevi više od 30 sati i bio je do kolena u vodi kada su vatrogasci uklonili ploču kako bi mogao da izađe. Begunac je zadobio nekoliko ogrebotina i na kraju je lečen od hipotermije.

Čovek je prvobitno rekao vlastima da je otišao u kanalizaciju da pronađe svoj telefon, ali je policija Kvinslenda otkrila sasvim drugu priču.

On se zapravo krio tamo da bi pobegao policiji nakon što je u nedelju izazvao dve saobraćajne nezgode. Najpre se automobilom zakucao u policijsko vozilo, a potom i u drugi automobil, nanevši lakše povrede vozaču.

Zatim je osumnjičeni navodno iskočio iz svog automobila i otišao sa lica mesta peške, pre nego što se sklonio u kanalizaciju.

Džejms Lingvud je za Courier Mail rekao da je prvi put razgovarao sa čovekom u nedelju nakon što je čuo glas koji dolazi iz odvoda.

"Činilo se da je dobro i rekao je da može da izađe odakle je ušao, pa sam ga ostavio samog", rekao je.

Ali u ponedeljak, kada se vratio na istu lokaciju, odlučio je da preduzme našto nakon što je ponovo čuo čoveka na istom mestu.  

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: