Visoki napon 0

07.03.2024.

17:00

Prve fotografije: Osveženi Hyundai Ioniq 5 FOTO

Hyundai Ioniq 5 sam po sebi već izgleda kao koncept, iako se proizvodi već tri godine. Međutim, iz južnokorejske kompanije su odlučili da ga ipak malo osveže.

Izvor: B92.net

Autor: Nenad Ćosić

Nenad Ćosić
Prve fotografije: Osveženi Hyundai Ioniq 5 FOTO
Hyundai promo

Podeli:

Ioniq 5 N Line služiće kao "most" između običnog Ioniq 5 i snažnijeg N modela. Ovo je nastavak strategije brenda, prema kojoj daju nešto "sportskiji" izgled svojim SUS automobilima, bez povećanja performansi.

Hyundai promo

U ovom slučaju, to znači različite branike, 20-inčne točkove i svež dizajn, ali i običan Ioniq 5 će dobiti svoju dozu kozmetičkih izmena. Širina, visina i osovine ostaju isti, ali je ovaj EV nešto duži (20 mm) i zadnji spojler mu je širi za 50 mm.

Hyundai promo

Enterijer je sličan kao i kod prethodnika, ali osveženi Ioniq 5 ima dodatne dugmiće koji služe kao prečice za funkcije koje se često koriste. Tu je, npr, red dugmića za uključivanje grejanja sedišta i volana, kao i za Parking assist funkciju.

Hyundai promo

Za Ioniq 5 je dodata i veća baterija - 84 kWh u odnosi na 77.4 kWh, što znači i veći domet (trenutno, "stari" Ioniq 5 ima domet oko 500 kilometara).

Hyundai promo

Kada je u pitanju N Line verzija, tu su dodaci u vidu sportskih sedišta prošivenih crvenim koncem, a izmenjeni su i izgledi instrument-table i volana.

Osveženi Ioniq 5 i Ioniq 5 N line biće u prodaji već ovog meseca u Južnoj Koreji, dok se očekuje da će na ostala tržišta stići kasnije tokom godine.

Hyundai promo

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

17 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

22 h

Podeli: