Visoki napon 0

01.03.2024.

21:00

Zavirite u novi Renault 4: Prve slike kokpita električne "četvorke" FOTO

Dominiraju digitalna instrument tabla i ekran multimedijalnog sistema.

Izvor: B92

Zavirite u novi Renault 4: Prve slike kokpita električne "četvorke" FOTO
Renault

Podeli:

Posle "petice", francuska kompanija će za električno doba vratiti u život još jednu legendu – Renault 4. Ovaj auto će doći na tržište kao električni krosover i imaće sličnu tehnologiju kao Renault 5 jer dele istu mehaničku platformu, što znači da bi snaga trebalo da iznosi od 95 do 150 KS u zavisnosti od verzije i da će automobil imati osnovni pogon na prednje točkove.

Renault takođe najavljuje verziju sa 4×4 pogonom. Baterije će takođe biti od 40 i 52 kWh, verovatno sa oko 400 kilometara autonomije za varijantu sa baterijom većeg kapaciteta.

Ranije su se pojavile patentne fotografije nove "četvorke" koje prikazuju spoljašnjost vozila, a sada su društvenim mrežama počele da kruže prve fotografije unutrašnjosti, koja je takođe slična "petici".

Dva ekrana dominiraju, digitalna instrument tabla i multimedijalni sistem. Komande automatskog menjača se nalaze iza volana, a funkcijska dugmad su raspoređena ispod ventilacionih otvora.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: