Visoki napon 0

24.04.2024.

10:45

Prve fotografije: Otkriven električni Range Rover FOTO

Novi, električni Range Rover u potpunosti je otkriven pred ulazak u poslednju fazu testiranja.

Izvor: Autocar

Prve fotografije: Otkriven električni Range Rover FOTO
JLR

Podeli:

Nove fotografije pokazuju kako je automobil testiran na Arktiku, gde su temperature išle i do -40 stepeni Celzijusa.

I ranije smo imali prilike da vidimo konture novog Range Rovera, ali sada prvi put zapravo vidimo fotografije bez kamuflaže.

Kako su rekli iz JLR-a, matične kompanije, cilj potpunog prikazivanja je bio da se "podvuče crta i pokaže kvalitet izrade inicijalnih prototipa".

Trenutno, prototip izgleda skoro isto kao i SUS Range Rover koji se prodaje od 2022. godine, ali je JLR i sugerisao u nekim prethodnim saopštenjima da će promene biti suptilne.

Fokus u poslednjoj fazi testiranja, pre nego što se električni Range Rover nađe na tržištu kasnije sledeće godine, jeste na optimizaciji menjača, električnih motora i elektronike u ekstremnim uslovima.

Takođe, iz kompanije su otkrili da je korišćen novi softver kako bi se precizno merilo na kom točku je koliko proklizavanje - reakcija na trenje za svaki točak je od 100 pa sve do jedne milisekunde, navode oni.

Ostalih posebnih detalja nema, osim što se od ranije zna da će biti korišćenja 800V infrastruktura punjenja, i da će performanse biti "uporedive" sa postojećom V8 verzijom, koja ima 523 KS.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: