Automobili

Četvrtak, 29.11.2018.

09:00

Zavirite u unutrašnjost "Škodinog Golfa" FOTO

Škoda je objavila prve fotografije enterijera kompaktnog hečbeka Scala koji će premijeru imati u decembru.

Izvor: B92

Zavirite u unutrašnjost

Do zvaničnog predstavljanja Škode Scala ostalo je nedelju dana, a češki proizvođač postepeno oktriva svoj novi automobil koji će zameniti modele Rapid i Rapid Spaceback.

Ranije smo mogli da vidimo kako izgleda putnička kabina na dizajnerskom crtežu, a sada su objavljene i prve fotografije enterijera.Očekivano, na njima je prikazana verzija sa najbogatijim paketom opreme, koja zaista izgleda luksuzno.
Automobil je, između ostalog, opremljen opcionim DSG menjačem sa duplim kvačilom, sedištima presvučenim kožom i alkantarom, dvozonskom "klimom", digitalnom instrument tablom i velikim 9,2 inčnim ekranom multimedijalnog sistema na centralnoj konzoili.

I dok aktuelni Škodini modeli imaju ekran uklopljen u komandnu tablu, displej je u Scali postavljen izdvojeno, poput tableta, što nagoveštava da će sličnu konfiguraciju češki proizvođač verovatno ponuditi i u svojim drugim modelima u budućnosti.
Na fotografijama se može videti i da se Škoda opredelila da u modelu Scala zadrži klasičnu polugu ručne kočnice iako sve više proizvođača ugrađuje u svoje nove modele elektronsku ručnu kočnicu.
Svetska premijera Škode Scala održaće se 6. decembra u Tel Avivu, kada će biti poznato više detalja o ovom modelu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: