Aktuelno 6

29.03.2024.

20:20

Tinejdžerka (18) vozila 250 km/h: Ubila čoveka, preti joj bar sedam godina zatvora

Jedna tinejdžerka (18) nasilničkom vožnjom izazvala je saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao motociklista.

Izvor: B92

Tinejdžerka (18) vozila 250 km/h: Ubila čoveka, preti joj bar sedam godina zatvora
Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN

Podeli:

Ovaj nesrećni slučaj dogodio se u Arizoni, kada je devojka po imenu Rejčel Berg svoj novi automobil Corvette C8 "nagazila" do 250 km/h, i tom prilikom se zakucala u motociklistu, što je imalo tragične posledice.

Muškarac po imenu Majkl Klark (46) bio je bivši policajac, a bez obzira na to što je tinejdžerka pokušala da mu pomogne, podlegao je povredama i pre nego što je hitna pomoć stigla.

Podaci iz automobila pokazuju da je ubrzala na 250 km/h samo pet sekundi pre nesreće, a da je u samom trenutku sudara vozila oko 140 km/h. Ovo je, neravno, i dalje bilo prebrzo i zakucala se u motocikl koji je udario u betonsku barijeru pored puta.

"Čini mi se da mladi ljudi nekad misle da su nepobedivi. Nepromišljeni su, i to može da razori porodice. Njegova deca su sada ostala bez oca, i ne znam kako ćemo se ikada oporaviti od ovoga", rekla je Lora Klark, supruga nastradalog.

Berg je optužena za ubistvo iz nehata, za šta je u Arizoni zaprećena kazna zatvora od minimum sedam godina.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: