Aktuelno 8

25.03.2024.

12:04

Utisci posetilaca sajma: Čime su prijatno iznenađeni, a šta zameraju proizvođačima?

Na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, posetioci su se najviše interesovali za najskuplje modele poput KTM-ovog "x-bow GT-XR", ali sve su traženiji i električni automobili.

Izvor: Tanjug

Utisci posetilaca sajma: Čime su prijatno iznenađeni, a šta zameraju proizvođačima?
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Podeli:

Među najpopulatrnijim "strujašima" je i MG4, koji je Acocijacija automobilskih novinara proglasila automobilom godine.

Posetioci, kako iz Beograda i Srbije, tako i iz regiona, uglavnom su zadovoljni ponudom. Davor Dragaš iz Beograda kaže za Tanjug da planira da kupi automobil na kredit, i dodaje da je iznenađen.

"Ponuda je interesantna. Očekivao sam manje modela, a zapravo ih ima više. Što se tiče cena, izgleda da se u automobilskoj industriji ne prati trend krize, ali sve zavisi od svačijeg budžeta'', rekao je on.

Bilo je i onih koji nisu u potpunosti zadovoljni ponudom, te je Aleksandar iz Beograda za Tanjug istakao zamerku da su motori prilično male zapremine, ali da ipak postoji način da se kupi automobil po relativno povoljnim uslovima. 

"Sad je to prilično lakše, banke su spustile kamaptne stope, što znači da ponuda može da bude jako povoljna. Zainteresovan sam za novi automobil, uz kredit i učešće od 30 odsto, mogao bih da izdvojim do 20.000 evra", kaže Aleksandar.

Posetioci svakoga dana mogu da pogledaju veliki broj automobila, najpoznatijih brendova, kao što su Mazda, Nissan, MG, Škoda, Subaru, Isuzu, Toyota, Honda, Opel, Peugeot, Suzuki, Fiat, Abart, Jeep, Alfa Romeo, Citroen, Chery, Ford, Hyundai, Dacia, Renault, Kia, Volvo, Geely, Lynk&Co, i drugi.

U hali 4 posetiocima su modele motocikala ATV vozila i skutera predstavili BMW, Honda, KTM, Kawasaki, Suzuki, Motomorini, SYM, Yamaha, Ducati, Benelli, Zontes, QJ Motor, Kymco, Keeway, Polaris, Indian, Triumph, Husqvarna, GASGAS, Jawa, Linhai, Malaguti, CAN AM, Odes, Segway, Loncin, Voge, Peugeot, Peda, Kove.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, a traje do srede, 27. marta, kada će kapije za posetioce biti otvorene od 10 do 19 sati.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: