Aktuelno 0

24.04.2024.

19:44

Opozvan Tesla, ali jedan jedini: Šta nije u redu sa ovim primerkom?

Kada proizvođači automobila opozovu neki model, obično se to odnosi na čitavu seriju koja ima fabričku grešku. Slučaj o kom ovde pišemo, međutim, ne dešava se svaki dan.

Izvor: CarScoops

Opozvan Tesla, ali jedan jedini: Šta nije u redu sa ovim primerkom?
Tesla promo

Podeli:

Tesla je povukao jedan jedini primerak Modela 3, a morao je da se vrati u servis zbog toga što je imao problema sa airbagom.

Model 3 koji je u pitanju proizveden je ove godine, a za razliku od ostalih situacija kada vesti o povlačenju sa tržišta stignu pre nego što su vozači obavešteni, ovaj je već popravljen.

Zvanični dokumenti pokazuju da je Tesla 15. marta primetio da airbag modul na vozačevoj strani nije pravilno instaliran, a tri dana je trebalo da se pregledaju svi snimci proizvodnje i da se vidi gde je tačno greška.

Identifikovano je sedam primeraka kod kojih je airbag imao problem, a šest još nije prodato, dok je vlasnik ovog poslednjeg obavešten i popravka je završena.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: