Aktuelno 0

23.04.2024.

10:54

Novopečenim roditeljima 30 sati besplatnog parkinga: Evo kako da se prijavite VIDEO

U svim beogradskim zonama, 30 sati slobodnog parkinga mogu dobiti roditelji dece mlađe od godinu dana. Evo kako do "bebi parking karte".

Izvor: B92

Izvor: prva

Novopečenim roditeljima 30 sati besplatnog parkinga: Evo kako da se prijavite VIDEO

Podeli:

"Sve što roditelji treba da urade, jeste da, kada im se rodi beba, dođu u poslovnicu Parking servisa sa svojom ličnom kartom i izvodom iz matične knjige rođenih za bebu", kaže za Prvu TV Dragana Brdar iz Parking servisa.

"Ako imaju automobil u svom vlasništvu, mogu da dobiju 30 sati besplatnog parkiranja", dodaje.

Ova akcija se, inače, sprovodi od 2011. godine, i do sada je na ovaj način iskorišćeno oko 310.000 sati slobodnog parkiranja, istakla je Brdar.

"Roditeljima beba je veoma važno tokom tih prvih godinu dana i zbog pregleda, i zbog drugih obaveza oko deteta, da imaju besplatno parkiranje", navodi.

Objašnjava da bebi parking karta važi u svim zonama, i da je dovoljno samo da se neko parkira, a kada prođe Oko sokolovo, stiže mu SMS poruka da je sat besplatnog parkiranja skinut, i istovremeno piše koliko je još sati besplatnog parkiranja ostalo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

22 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: