Aktuelno 0

22.04.2024.

20:07

BYD najavio: Stiže Ajkula, procurilo kako će da izgleda FOTO

Kineski brend BYD je objavio da će se njihov prvi elektrifikovani pikap zvati Shark ("Ajkula").

Izvor: CarScoops

BYD najavio: Stiže Ajkula, procurilo kako će da izgleda FOTO
BYD

Podeli:

Ovaj pikap imaće plug-in hibridni pogon, a trebalo bi da svetsku premijeru vidimo za koji dan u Pekingu, na sajmu automobila.

Pre zvaničnog predstavljanja u Kini, međutim, na internetu su se pojavile fotografije vozila bez kamuflaže. Navodno snimljeni u Meksiko Sitiju, ovi "špijunski snimci" pružaju najdetaljniji pogled na BYD Shark do sada.

Prednji kraj odmah privlači pažnju svetlećim detaljima, koji pomalo podsećaju na Ford F-150 Lightning. Tu su veliki farovi povezani LED trakom, dok ostatak karoserije ne odstupa mnogo od nekih drugih kamioneta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Moraes (@jorgemoraes)

BYD je nedavno potvrdio dimenzije Sharka: 5.457mm x 1.971mm x 3.260mm, što znači da je veći od modela Ford Ranger i Toyota Hilux.

Potvrđeno je da će BYD Shark biti baziran na DMO Super Hybrid Off-Road platformi, i da će isporučivati oko 480 KS, uz pogon na sva četiri točka.

Shark će imati litijum-gvožđe-fosfatnu BYD Blade bateriju, a najnoviji izveštaji sugerišu da će nuditi električni domet od približno 100 km i kombinovani domet do 1.000 km.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: