Aktuelno 12

20.04.2024.

18:39

Retka zver: Pagani vredan dva miliona snimljen na poplavljenim ulicama Dubaija VIDEO

Kažu da je tanka linija između hrabrosti i ludosti.

Izvor: B92

Retka zver: Pagani vredan dva miliona snimljen na poplavljenim ulicama Dubaija VIDEO
Pagani

Podeli:

Verovatno ste već videli snimke poplavljenog Dubaija na društvenim mrežama - grad se suočio sa rekordnim padavinama, ali ni to nije moglo da zadrži vozača jedne Pagani Utopije na njegovom putu ka cilju.

Vozila koja vrede više od dva miliona evra, obično stoje zaključana negde najveći deo vremena kako se ne bi slučajno oštetila. Međutim, to ovde nije bio slučaj.

Vidi se da je vozač prvo bio malo neodlučan, ali je na kraju ipak hrabro odlučio da prođe kroz poplavljene ulice. Preuzeo je rizik, mnogo toga je moglo da krene pogrešno i da ga košta desetine hiljada u popravkama, s obzirom na to da je automobil gotovo "slepljen" za tlo.

Pagani Utopia je veoma redak prizor, jer je napravljeno samo 99 primeraka. Svi imaju twin-turbo 6,0-litarski AMG V-12 motor koji isporučuje 852 KS. Pretpostavljamo da nije bilo štete na automobilu, ali svejedno treba odati priznanje za hrabrost (ili ludost) ovom vozaču.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: