Aktuelno 3

19.04.2024.

12:30

Smart predstavlja svoj najveći automobil do sada

Smart će uskoro, na sajmu automobila u Pekingu, predstaviti svoj najveći automobil do sada.

Izvor: B92

Smart predstavlja svoj najveći automobil do sada
Smart

Podeli:

Smart SUV nosiće oznaku #5, a iz brenda kažu da ide "van urbanih granica dosadašnjih modela", biće predstavljen u formi koncepta pre početka proizvodnje u Kini kasnije ove godine.

Treći Smart automobil koji će zajednički razviti većinski akcionari brenda Geely i Mercedes-Benz pridružiće se nedavno predstavljenim Smart #1 i Smart #3. Četvrti novi model, naslednik ForTwo sa dva sedišta pod nazivom #2, trebalo bi da se pojavi 2025. godine.

Sa dužinom većom od četiri metra, novi SUV Smart bi trebalo da direktno parira modelima Mini Countryman, BMW X1 i Volvo XC40.

Skice otkrivaju da će biti znatno drugačiji od modela #1 i #3, sa zaobljenim prednjim delom, obloženim lukovima točkova, dugim zadnjim vratima i skoro vertikalnim vratima prtljažnika. Takođe, Smart #5 zasnovan je na istoj platformi kao i #1 i #3. 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: