Aktuelno 3

20.04.2024.

8:10

Volkswagen predstavlja novi dizajn automobila FOTO

Volkswagen je predstavio novi koncept automobila planiran za sajam u Pekingu sledeće nedelje.

Izvor: Autocar

Volkswagen predstavlja novi dizajn automobila FOTO
VW Promo

Podeli:

Nemački brend objavio je na kineskim društvenim mrežama sliku novog koncepta, a prema silueti se čini da će biti nešto elegantniji nego dosadašnji modeli.

Ovaj neidentifikovani koncept pokazuje, zapravo, kako će dizajn električnih VW napredovati u budućnosti.

Čini se da novi koncept ima formu SUV-kupea sa nisko postavljenim prednjim delom, nagnutom "šoferkom", i spuštenom linijom krova.

Iz VW-a i dalje ne govore o detaljima i dimenzijama svog najnovijeg koncept automobila, ali su rekli da su u toku "napori da se budućim EV za kinesko tržište obezbedi atraktivniji izgled od automobila kao što su postojeći ID. 4, ID. 5 i ID. 6 (koji postoji samo u Kini)".

Slika je praćena rečima "dizajn nove ere", što ukazuje da nova linija nije namenjena samo jednom modelu, već verovatnije čitavom nizu.

Neimenovani koncept je drugi model koji će VW predstaviti ove godine, jer je u februaru objavio sličnu zatamnjenu sliku novog SUV-a za Kinu, koji razvija u partnerstvu sa kineskim proizvođačem Xpeng Motors.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: