Aktuelno 1

22.04.2024.

17:36

Mustang misterija: Ford najavio novi dodatak porodici VIDEO

Ford je proslavio 60. godišnjicu Mustanga nizom najava, ali čini se da je jedna od zanimljivijih proletela "ispod radara".

Izvor: CarScoops

Mustang misterija: Ford najavio novi dodatak porodici VIDEO
shutterstock, D K Grove

Podeli:

Nova verzija Mustanga biće predstavljena 2025. godine, jer su iz Forda na kraju ceremonije u Šarlotu objavili da "sledeće godine stiže još jedan dodatak Mustanzima".

Met Simpson, šef Forda, nije dao mnogo detalja. Međutim, opisao je automobil kao "neverovatan dodatak porodici", i sugerisao da će "biti zabavno voziti se njime". 

Gotovo ništa nije poznato o samom dizajnu - novi Mustang je prekriven na slikama, a jedino što bismo mogli da naslutimo je relativno "pitom" dizajn i skroman zadnji spojler.

Ljubitelji Forda se nadaju da će novi Mustang biti zamena za GT350 i GT500, jer je iz kompanije još 2018. godine najavljen hibridni poni model koji će imati "performanse kao i V8, ali sa manjim obrtnim momentom".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: