Aktuelno 1

22.04.2024.

17:36

Mustang misterija: Ford najavio novi dodatak porodici VIDEO

Ford je proslavio 60. godišnjicu Mustanga nizom najava, ali čini se da je jedna od zanimljivijih proletela "ispod radara".

Izvor: CarScoops

Mustang misterija: Ford najavio novi dodatak porodici VIDEO
shutterstock, D K Grove

Podeli:

Nova verzija Mustanga biće predstavljena 2025. godine, jer su iz Forda na kraju ceremonije u Šarlotu objavili da "sledeće godine stiže još jedan dodatak Mustanzima".

Met Simpson, šef Forda, nije dao mnogo detalja. Međutim, opisao je automobil kao "neverovatan dodatak porodici", i sugerisao da će "biti zabavno voziti se njime". 

Gotovo ništa nije poznato o samom dizajnu - novi Mustang je prekriven na slikama, a jedino što bismo mogli da naslutimo je relativno "pitom" dizajn i skroman zadnji spojler.

Ljubitelji Forda se nadaju da će novi Mustang biti zamena za GT350 i GT500, jer je iz kompanije još 2018. godine najavljen hibridni poni model koji će imati "performanse kao i V8, ali sa manjim obrtnim momentom".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: