Aktuelno 19

17.04.2024.

18:25

Nissan Qashqai dobio novo "lice" FOTO

Japanski proizvođač predstavio je unapređeni Qashqai, sa delimično izmenjenim dizajnom spoljašnjosti.

Izvor: B92

Nissan Qashqai dobio novo "lice" FOTO
Nissan

Podeli:

Treća generacija jednog od najpopularnijih kompaktnih krosovera u Evropi dočekala je prvi redizajn.

Nakon što je privukao više od 350.000 kupaca na Starom kontinentu, Qashqai 3 je osvežen kako bi mogao da se i u narednim godinama nosi sa konkurencijom.

Nissan

Obnovljeni model je dobio novi dizajn prednje maske, a u Nissanu kažu da je izgled ovog dela vozila inspirisan metalnim drevnim japanskim viteškim oklopom.

Farovi su takođe izmenjeni, sa odvojenim dnevnim svetlima koja se sastoje od pet delova, a novi je i dizajn stop svetala.

Nissan

Novi 18-inčne alu felne sada su standard u srednjem nivou opreme. Kupcima su na raspolaganju i do dva broja veći točkovi, a u ponudi su tri nove nijanse karoserije: White Pearl, Black Pearl i Deep Ocean, koja se menja u zavisnosti od osvetljenja (između tamno plave i metalik plavo-zelene).

Ponuda takođe uključuje N-Design verziju sa dodatnim ekskluzivnim detaljima. Pragovi vrata i lukovi točkova ove verzije su u boji karoserije, a paket opreme upotpunjuju nove alu felne od 20 inča.

Nissan

Promene su vidljive i u enterijeru. Instrument tabla, umeci na vratima, nasloni za ruke i poklopac centralne konzole u višim paketima opreme presvučeni su Alkantarom.

Najbogatije opremljene verzije imaju kožne presvlake i ambijentalno osvetljenje u nekoliko nijansi.

Motorizacija je, pak, ista kao i ranije. Kupci mogu da biraju između dva 1.3-litarska "laka" hibrida od 140 KS i 160 KS i 1.5-litarskog E-Power potpunog hibrida od 190 KS, kod kojeg se motor sa unutrašnjim sagorevanjem koristi samo za punjenje baterije i ne pokreće točkove direktno.

Zanimljivo je da Nissan još uvek ne nudi Qashqai sa čisto električnim pogonom ili plug-in hibridnom opcijom.

Cena i datum dolaska u prodajne salone biće objavljeni naknadno.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: