Aktuelno 16

12.04.2024.

18:45

Otvoren prvi auto-salon Maseratija u Beogradu FOTO

Posetioci mogu da se upoznaju sa najnovijim modelima ove prestižne italijanske marke.

Izvor: B92

Otvoren prvi auto-salon Maseratija u Beogradu FOTO
Aleksandar Bursać

Podeli:

Delta Auto grupa predstavila je ekskluzivni Maserati salon u Beogradu, koncipiran po najvišim standardima prestižnog italijanskog brenda.

Kao jedino zvanično Maserati predstavništvo u regionu, ovaj salon ujedno predstavlja završetak prve faze ambicioznog projekta Delta Auto grupe da u Srbiji sagradi najveće multibrend auto-moto dilerstvo površine od skoro 17.000 m².

Aleksandar Bursać

U salonu su izloženi najnoviji prestižni modeli ovog brenda, a prostor je koncipiran tako da su automobili posebno osvetljeni i izloženi poput skulptura u umetničkoj galeriji.

Unutar salona izloženi su aktuelni model Grecale, kao i 1 od samo 75 izrađenih primeraka u svetu Maseratija GranTurismo Trofeo Primaserie.

Aleksandar Bursać

Potencijalni kupci imaju priliku da kreiraju sopstveni, personalizovani i potpuno autentičan Maserati primerak u skladu sa svojim afinitetima kroz program individualizacije Fuoriserie.

U oviru salona je na raspolaganju i ekskluzivni Lifestyle segment sa originalnim odevnim, putnim i aksesoar programom.

Aleksandar Bursać

Maserati Delta Automoto ostvario je saradnju sa centrom Navak u okviru kog se organizuje program Maserati Corsa Experience, koji pruža mogućnost vožnje supersportskog modela MC20.

Aleksandar Bursać

Uz novi salon, zvanično je otvoren najsavremeniji ovlašćeni multibrend servis sa 46 radnih mesta, od čega se 26 odnosi na mehaniku automobila, 10 na motocikle i 10 na limarsko-farbarsku radionicu.

Pruža kompletnu servisnu podršku i uslugu održavanja vozila uz pomoć najsavremenije opreme, alata i robotizacije, kažu u kompaniji.

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: