Aktuelno 0

09.04.2024.

15:15

Može biti samo jedan: Unikatni Lamborghini Revuelto Arena FOTO

Ekskluzivni automobil od preko milion evra.

Izvor: B92

Može biti samo jedan: Unikatni Lamborghini Revuelto Arena FOTO
Lamborghini

Podeli:

U Imoli je održano prvo izdanje manifestacije "Lamborghini Arena", najvećeg skupa posvećenog automobilima iz Sant'Agate Bolonjeze.

Tom prilikom predstavljena je Revuelto Arena, unikatni varijanta prvog Lamborghinijevog plug-in hibrida.

Lamborghini

Arenu je kreirao studio "Ad Personam", koji se bavi prilagođavanjem ovih superautomobila. Karoserija je u Hati sivoj nijansi sa Scandal Green detaljima, koji se protežu duž donjeg dela automobila, na retrovizorima, difuzoru i krovu.

Čeljusti kočnica su svetlo zelene, jasno vidljive iza crnih 21-inčnih prednjih i 22-inčnih zadnjih točkova.

Krov, poklopac motora, spojler, usisnici vazduha, bočni pragovi, difuzor i retrovizori su napravljeni od poliranih ugljeničnih vlakana.

Lamborghini

U putničkoj kabini su kombinacije boja koje odražavaju spoljašnjost: sedišta su prošivena koncem u Verde Scandal nijansi, koji je takođe upotrebljen za Lamborghini logo u naslonima za glavu.

Na zadnjoj pregradi nalazi se mapa staze Imola i natpis "Lamborghini Arena 2024" u Bianco Ledi nijansi, a na krajevima kontrolne table su dve polirane ploče od ugljeničnih vlakana sa natpisom "Lamborghini Arena 2024" i "Ad Personam".

Lamborghini

Motor je nepromenjen u odnosu na onaj sa regularnog Revuelta. U pitanju je plug-in hibridni pogon, u čijem je srcu 6.5-litarski atmosferski V12 od 825 KS, u kombinaciji sa tri elektromotora sa ukupne snage 190 KS , dva na prednjoj osovini i jedan unutar 8-brzinskog automatizovanog menjača sa dvostrukim kvačilom.

Ukupna kombinovana snaga je 1015 KS, obrtni moment 725 Nm, što omogućava ovom Revueltu da ubrza do 100 km/h za 2,5 sekunde i razvije maksimalnih 350 km/h.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: