Dan nakon uvreda: Džejmi Foks oduševljen lepotama Dubrovnika

Iako se juče žalio da su ga u jednom dubrovačkom restoranu napala dva gosta i vređala na rasnoj osnovi, oskarovac Džejmi Foks brzo je zaboravio na taj incident i u kratkom video-spotu je svojim prijateljima pokušao da približi lepote Dubrovnika.

Život

Izvor: klix.ba

Utorak, 21.02.2017.

18:55

Dan nakon uvreda: Džejmi Foks oduševljen lepotama Dubrovnika
Foto: Screenshot

"Evo me u Hrvatskoj. Ludilo je. Za mladog momka iz Teksasa ovo je vrhunac. Video sam mnogo toga, ali ovo je neverovatno. Nemojte nikada da sumnjate u to da snovi mogu da se ostvare. Pogledajte me! Smestili su me u dvorac. Dvorac! Ljudi ovde govore drugim jezikom, ali smestili su me odmah uz more i počastili šampanjcem", rekao je Foks u video-snimku koji je objavio na Instagramu.

Foks boravi u Dubrovniku radi snimanja filma "Robin Hood: Origins" koji će se snimati naredne dve nedelje, a u kojem tumači ulogu Malog Džona.

#Terrellboy #croatia #backonmyfunnyshit #thankful #blackman #shining

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: