Nakon 55 maratona za 55 dana, maratonac sutra stiže na cilj

Maratonac sa invaliditetom Goran Nikolić sutra će, pošto je za 55 dana pretrčao 55 maratona kroz Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, stići na cilj u Budvu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

18:20

Nakon 55 maratona za 55 dana, maratonac sutra stiže na cilj
Foto: freedigitalphotos.net/Sura Nualpradid/Ilustracija

On će tako okončati humanitarnu akciju u okviru koje će sve donacije koje je prikupio, dati Regionalnom centru za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra” iz Kragujevca.

Goran Nikolić koji je slabovida osoba - vidi samo pet procenata na jedno oko, ima cilj da maratonima uđe i u Ginisovu knjigu svetskih rekorda.

Očekuje se da će Nikolić u Budvu stići u četvrtak oko podne.

Pokrovitelj maratona je Rotari distrikt 2483, koji okuplja Rotari klubove iz Srbije i Crne Gore, a Gorana Nikolića će, pored njih, u Budvi dočekati i predstavnici drugih nevladinih organizacija i sportskih udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

20 h

Podeli: