Obrijao se nakon 14 godina, a porodica ga nije prepoznala (VIDEO)

Izraelac Amit nakon 14 godina obrijao je svoju gustu bradu, a njegov potez prilično je šokirao njegovu porodicu koja ne pamti kada ga je videla obrijanog.

Život

Izvor: Telegram

Subota, 01.08.2015.

19:22

Default images
YouTubeScreenshot

Amit je svoje iskustvo objasnio u trominutnom videu izraelske agencije BBR Saatchi & Saatchi koji je ujedno poslužio kao reklama za njihov brend oštrica za brijanje "Life M6".

“Ako moja kćerka bude htela da izgledam ovako, tako će onda i biti.”, rekao je Amit. Njegova kći Ori nikada ga nije videla bez brade, a kada ju je obrijao ostala je potpuno šokirana.

Nakon očito bitne životne promene Amitov otac je samo prošao pored njega kao pored stranca, a nakon svih reakcija Amit zaključuje kako za njega počinje jedno novo životno razdoblje.

Video je veoma brzo postao viralan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: