Venčao se Elton Džon

Britanski muzičar Elton Džon (67) venčao se danas u Engleskoj sa svojim dugogodišnjim partnerom Dejvidom Fernišom, s kojim je od 2005. u građanskom partnerstvu.

Život

Izvor: Beta

Nedelja, 21.12.2014.

15:18

Default images

Venčanje je održano na privatnoj ceremoniji u britanskoj rezidenciji para u Vindzoru. Na venčanje je pozvano oko 50 prijatelja i članova porodice, a među gostima su Viktorija i Dejvid Bekam i glumica Elizabet Harli.

Od 10. decembra parovi istog pola vezani civilnim partnerstvom u Engleskoj i u Velsu, što je slučaj s tim slavnim parom, mogu da vezu pretvore u brak, skoro devet meseci od stupanja na snagu zakona kojim se legalizuje homoseksualni brak u zemlji.

Par koji boravi na relaciji Velika Britanija, SAD-a i južna Francuska, bio je jedan od prvih u Velikoj Britaniji koji je sklopio građansko partnerstvo, 21. decembra 2005. kada je taj zakon stupio na snagu.

Elton Džon i Dejvid Ferniš odgajaju dvoje dece koje je rodila surogat majka. Elton Džon, je britanski pop muzičar koji je prodao oko 250 miliona albuma tokom svoje 40-ogodišnje karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: