Zaboravite papu, ona je nova zvezda Vatikana

Časna sestra Kristina Skuća koja je osvojila italijansku publiku interpretacijama pesama Ališe Kiz "No One" i Sindi Loper "Girls Just Want To Have Fun", postala je nova pobednica televizijskog talent-šou programa “Glas Italije” (The Voice of Italy)

Život

Izvor: Izvor: B92, Daily Telegraph

Petak, 06.06.2014.

10:32

Default images

Obučena u odoru časne sestre, sa praktičnim cipelama i s pratnjom drugih časnih sestara, sestra Kristina Skuća stigla je do finala italijanske verzije programa "The Voice", pošto je privukla pažnju miliona posetilaca Jutjuba, svojim nastupima proteklih meseci.

“Moje prisustvo ovde nije samo moja zasluga. Za to ja najviše zaslužan onaj gore”, kazala je pobednica takmičenja koja je u samom finalu pobedila dvadesetosmogodišnjeg rokera.

“Imam dar i delim ga sa vama, šta drugo mogu da uradim sa tim. Isus je tako odlučio. Moj dar ne bi vredeo ništa da sam ga ljubomorno čuvala za sebe”, izjavila je ona.

Ona je tokom takmičenja nastupala sa zvezdama kao što su Kajli Minog i Riki Martin, a članovi žirija uključujući i čuvenu Rafaelu Karu, hvalili su njenu energiju. Snimak njene prve audicije postao je veliki hit na jutjubu, a Skuća je već tada iznenadila sve ne samo svojim glasom već i svojom odlukom. Kada je trebalo da izabere jednog od četiri oduševljena člana žirija, u čijem će timu biti tokom takmičenja, ona se odlučila za italijanskog repera Alesandra Aleotija, poznatijek kao Džej-Aks, tvrdivši kako je njegova đavolja priroda odlična u kombinacija sa njenom hrišćanskom.

Skuća je pre finala izjavila da, čak i ako pobedi, njeni verski nadređeni će odlučiti šta će raditi.

"Niko još nije pobedio i bilo nas je četvoro u takmičenju, ali bez obzira na to kako prođem, moji nadređeni odlučuju u o mojoj budućnosti. Biću srećna i da se vratim pevanju u kapeli sa decom", rekla je ona.

Skuća je međutim imala jedan zahtev. Već posle pobede u prvom krugu, ona je izjavila da bi volela da joj se javi papa Franja. Papa koji je poznat po tome što se ne libi da iznenada pozove nepoznate ljude, još joj se nije javio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: