Da li bi vam oprostila ovakvu šalu?

Na internetu je objavljeno mnogo snimaka na kojima su se mladići našalili sa svojim devojkama, ali ovo je jedna od najstrašnijih, ali i najkomičnijih.

Život

Izvor: B92

Sreda, 10.07.2013.

09:50

Default images

Dok je njegova devojka spavala, mladić je montirao lutku, po uzoru na Samaru, iz filma "The Ring", tako da izgleda kao da izlazi iz TV-a, a potom ju je probudio jezivim zvukovima.

On ju je čak i pripremio, tako što je rekao da mu se učinilo da je video neku devojku da stoji pokraj njihovog kreveta usred noći.

Lutku je napravio koristeći gumene rukavice, balone, papir, staru odeću, vešalicu i boju. Sastavio ju je, naravno, dok mu devojka nije bila tu.

"Onda sam čekao savršen trenutak da jedne večeri ona zaspi ispred TV-a." Potom je zakačio lutku za TV i čekao da se njegova devojka probudi.

Kada se konačno probudila, bila je prestravljena prizorom i vrištala je.

Šta vi mislite o ovakvim "šalama"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: