Silikoni spasili ženi život

Lidija Karansa sa Beverli Hilsa ostala je živa zahvaljujući veličini silikonskih implantata koje je stavila u grudi pre nekoliko godina, kad je napadač uleteo u zubarsku ordinaciju gde je radila i direktno pucao u nju iz pištolja.

Život

Izvor: B92

Petak, 26.02.2010.

12:12

Default images

Silikoni su sprečili da metak dođe do njenog srca i vitalnih organa. Suprug Lidijine koleginice Džejmi Paredes u ordinaciju je upao u potrazi za svojom ženom, na koju je takođe pucao, pri čemu je ona podlegla povredama.

Lidija bi verovatno završila kao i ta nesretna žena da se nije odlučila za povećanje grudi.

"Ona je zaista srećna žena. Delovi metka su stigli na samo nekoliko milimetara od srca i vitalnih organa. Da nije imala silikone, verovatno sada ne bi bila živa", rekao je doktor Aškan Gavami za Los Angeles Times.

Ova srednjevečna žena, inače majka troje djece, kaže da nije odmah bila sigurna šta se dešava. Nakon što je pucao na nju, osetila je toplinu i mislila da će umreti.

Izvor: Sarajevo-X

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: