Đorđe želi da poljubi Anu

Izgleda da je ukućanka „Operacije trijumf” Ana Bebić uspela da zavrti mozak skoro svim muškim sustanarima. Nakon što je Adnan priznao da je zaljubljen u nju, a Nikola Sarić postao malo prisniji sa lepom Hrvaticom, Đorđe je odlučio da bude najhrabriji i onako kroz šalu joj je zatražio da je poljubi.

- Voleo bih da te poljubim - priznao joj je Đole, na šta je Ana negodovala.

- Nije baš zgodno, ovaj šou gledaju i deca, možda je bolje da poljubiš Milicu, ona je baš za tebe - branila se Ana.

- Ali ja hoću tebe da poljubim. Sad ću da odem u slušaonicu i da priznam da sam zaljubljen u tebe - uporan je bio Đole, a Nikola Sarić, kome se ova priča očigledno nije svidela, pokušao je da prekine priču, te je upitao Đoleta šta se to dešava sa njim.

- Nije mi ništa, zaljubio sam se u Anu, to me je udarilo u prsa - rekao je kroz smeh Đorđe, na šta su se svi nasmejali, posebno Ana koja je pokušavala da sve pretvori u jednu veliku šalu.

Nije ni čudo što je Nikola pokušavao da promeni priču, s obzirom na to da su od kada su zajedno pevali „Ti si princeza” Ana i Sarić nerazdvojni. Neprestano se ljube, maze i gnjave, a iako demantuju da se među njima nešto dešava, većina je primetila da tu ipak postoje neke iskrice. Da su se muškarci zatreskali u Anu primetio je i profesor Pajević koji se na času šalio sa Anom kako se svi zaljubljuju u nju. Očigledno je da su ove reči zaintrigirale Anu koja je nešto kasnije, dok se grlila s Vukašinom na sofi, pitala da li je voli, na šta je on rekao da je „prosto obožava”.