Đorđe želi da poljubi Anu

Izvor: B92

Subota, 01.11.2008.

10:55

Default images

- Voleo bih da te poljubim - priznao joj je Đole, na šta je Ana negodovala.

- Nije baš zgodno, ovaj šou gledaju i deca, možda je bolje da poljubiš Milicu, ona je baš za tebe - branila se Ana.

- Ali ja hoću tebe da poljubim. Sad ću da odem u slušaonicu i da priznam da sam zaljubljen u tebe - uporan je bio Đole, a Nikola Sarić, kome se ova priča očigledno nije svidela, pokušao je da prekine priču, te je upitao Đoleta šta se to dešava sa njim.

- Nije mi ništa, zaljubio sam se u Anu, to me je udarilo u prsa - rekao je kroz smeh Đorđe, na šta su se svi nasmejali, posebno Ana koja je pokušavala da sve pretvori u jednu veliku šalu.

Nije ni čudo što je Nikola pokušavao da promeni priču, s obzirom na to da su od kada su zajedno pevali „Ti si princeza” Ana i Sarić nerazdvojni. Neprestano se ljube, maze i gnjave, a iako demantuju da se među njima nešto dešava, većina je primetila da tu ipak postoje neke iskrice. Da su se muškarci zatreskali u Anu primetio je i profesor Pajević koji se na času šalio sa Anom kako se svi zaljubljuju u nju. Očigledno je da su ove reči zaintrigirale Anu koja je nešto kasnije, dok se grlila s Vukašinom na sofi, pitala da li je voli, na šta je on rekao da je „prosto obožava”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: