Ukućani se samo svađaju

Izvor: B92

Subota, 18.10.2008.

09:25

Default images

- Ustajanje! - uzvikivao je Aleksandar dok je Ninu izvlačio iz kreveta, grabeći je za noge.
- Neću u školu, još pet minuta - odgovarala je sanjiva Nina.
Kao i svako jutro, i ovo je počelo razgibavanjem. Osim što su dizali tegove, stanari su dobili zadatak da odigraju kolo. Najviše smeha izazvali su Adnan, Nikola Sarić i Igor, koji su sve vreme igrali kao da imaju dve leve noge, dok je Milica bla suviše lenja da se pomakne sa strunjače. Potom je usledio i doručak tokom koga su se studenti šalili na račun profesora solo pevanja, koji im je na proteklom času rekao da u ponedeljak moraju da jedu živu decu.
- Znači, ne moramo da naručujemo ručak - našalio se Nikola, na šta su stanari od smeha pali pod trpezarijski sto.
Ipak, iako je dan počeo uz pošalice, bilo je i onih namrgođenih i spremnih za raspravu.
Neumorno pokušavajući da objasni Danijelu da ga njegovo ponašanje vodi samo ka svađi i da je do sada uspeo da se posvađa sa svima, Igor je uspeo samo da probudi revolt u mladom Kragujevčaninu.
- Mene niko ne razume - vikao je Danijel.
Zvono je prekinulo ovu raspravu i svi su se razbežali na časove. I mi smo se iz dnevnog boravka pomerili nekoliko metara kako bismo na tri kamere pratili dešavanja na časovima.
Dok se jedna grupa studenata kod Loren neumorno bacakala na plesu, druga se kod profesora Pajevića toliko dosađivala da su Nikola Sarić i Adnan umalo zaspali…

Antonija Jasmini polomila zub

Iako je juče bila manje-više mirna atmosfera, samo dan ranije, u kući je bilo previše burno. Moglo bi se reći da su sva negativna dešavanja počela kada je Antonija svojoj sustanarki Jasmini polomila zub. Istina, Antonija nije imala nameru da je povredi, ali je iz nespretnosti mikrofonom Jasmini okrnjila zub. Kada su se stišale strasti oko povrede, Antonija je napokon dobila priliku da se čuje sa svojim roditeljima.

- Dođi kući, Antonija - savetovala ju je ogorčeno majka poručujući joj da su je pogrešno prikazali u kući, te da se više ne sramoti. Mamine reči samo su dolile ulje na vatru nominovanoj Antoniji koja je posle svega potpuno poludela i napravila pravi rusvaj u kući.
- Kad izađem odavde, neću smeti da izađem iz kuće mesec dana - kukala je Antonija i dodala da ju je najviše blam zbog roditelja njenog dečka.
I dok su neki pokušavali da je smire, Jasmina je rešila da Antoniji „otvori oči”.
- Ti si najrazmaženija i najbahatija! - objašnjavala joj je Jasmina.
U celoj priči najviše je stradao Vukašin kome je Antonija rekla da je „pizda”, a na pitanje zašto, samo je kratko rekla: - Eto, zato.

Adnan se pokajao zbog Ane

Igoru, Adnanu i Nikoli Paunoviću juče je omogućeno da na zvaničnom sajtu „Operacije trijumf” ispišu svoje blogove. Adnan je u svom priznao da se gorko pokajao zbog Ane Bebić u koju je bio zaljubljen.

- Moram da kažem da sam se pokajao što sam priznao Ani da mi se sviđa, ali su ljudi od toga napravili kao da sam zaljubljen u nju. Ipak, jedno je kada ti se neko sviđa, a drugo kada si zaljubljen u nekog - napisao je Adnan.
Ipak, moguće je da se na ovaj korak odlučio kada je shvatio da nema nikakve šanse kod Ane. Adnan je, inače, Ani brzo našao i zamenu, te je rekao da mu se sviđa jedna devojka koja je na gali prateća pevačica. Osim Adnana, juče je o ljubavi pričala i Milica. Ona je devojkama u ženskoj sobi otkrila da razmišlja o tome da se vrati bivšem dečku, iako se pre ulaska u kuću smrtno zaljubila u gitaristu pratećeg benda „Operacije trijumf”.

Alka Vuica gost večeras

Večeras u emisiji „Najgori od sve dece” koju vode Dragan Marinković Maca i Marijana Mićić gostuje hrvatska zvezda Alka Vuica, a u emisiji će nastupati i Kristijan Jovanov iz Makedonije, Mika Kostić iz Srbije, te Ivan Marković iz Republike Srpske, koji se bore da naknadno uđu u kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: