"iPhone X košta koliko i jedna bolja kafa dnevno"

Direktor Applea Tim Kuk uporedio je cenu iPhonea X sa cenom dobre skupocene kafe, pokušvajući da ospori česte kritike da je cena tog uređaja previsoka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 05.11.2017.

16:46

GettyImages

"Mislim da je važno naglasiti da veliki broj ljudi svoje mobilne uređaje plaća na mesečnom nivou (odnosno, u ratama uz pretplatnički ugovor). Ako gledamo isključivo američke telekomunikacione kompanije, iPhone X korisnike može da košta samo 33 dolara mesečno. Ako malo razmislite, to je ukupna cena nekoliko kafa koje popijete nedeljno. To je, ustvari, cena jedne kafe u boljim restoranima", rekao je Kuk.

"Sama cena iPhonea X odgovara njegovom kvalitetu i usluzi koju Apple pruža mušterijama", istakao je prvi čovek Applea, dodajući da njegova kompanija ne pokušava da naplati uređaj po najvišoj mogućoj ceni.

"Pokušavamo da naplatimo ono što nudimo", istakao je Kuk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: