Instagram predstavio novu aplikaciju Boomerang

Instagram, društvena mreža za razmenu fotografija, nedavno je lansirala aplikaciju Boomerang za pretvaranje fotografija u videozapis.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 23.10.2015.

13:45

Default images
Foto: Screenshot

U pitanju je vrlo jednostavna aplikacija gde pomoću pet fotografija formirate kratak videozapis koji nakon završetka prikazivanja vraća video unazad, a zatim ga ponovo pušta u prvobitnom obilku i tako ukrug. Tvorci aplikacije ističu da Boomerang videozapisi nisu GIF-ovi, niti Vine video klipovi.

Svaki Boomerang video lako može biti podeljen na društvenim mrežama poput Facebook-a ili Twitter-a, a dobra vest je da vam za njeno korišćenje nije potreban Instagram nalog.

Korišćenje aplikacije izuzetno je lako, s obzirom na to da poseduje samo dva tastera – jedan za upravljanje kamerom, a drugi za snimanje.

Snimak u trajanju od četiri sekunde skladišti se direktno u memoriju telefona, odakle ga je moguće proslediti ga na društvene mreže, chat programe itd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: