Objavljen prvi video iPhone-a 6?

Uoči 9. septembra, dana kada je Apple u San Franciscu najavio događaj na kojem će, kako se veruje, predstaviti i novi telefon iPhone 6, na YouTubeu se pojavio video tog uređaja.

Izvor: Izvor: Klix.ba

Nedelja, 31.08.2014.

14:12

Default images

Video je objavila kompanija Feld & Volk, poznata po luksuznim verzijama iPhone-a i iPad-a, a na njemu se vidi kompletan, potpuno funkcionalan iPhone 6 sa ekranom od 4,7 inča, sastavljen od dosad poznatih delova, onih za koje se smatra da će biti sastavni delovi novog smartfona kompanije iz Kupertina.

Prototip se može uključiti i na ekranu se vide ikone kabla i iTunesa, i to onog iz iOS7, a ne iOS8 na kojem će raditi iPhone 6.

Na telefonu se vidi kamera, ali logo Applea sa zadnje strane ne svetli, što će verovatno rastužiti mnoge ljubitelje njihovih proizvoda.

Dugme za uključivanje pomereno je na desnu stranu, a ona za pojačavanje su izdužena. Na videu se vidi da je šestica veća i šira od iPhonea 5s, te da je dizajn značajno drugačiji.

Izvor: Klix.ba

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: