Stigao je oktobarski PLAY! ZINE

Pred Play! Zine-om jeste mesec ispunjen najbombastičnijim igrama ove godine, ali daleko od toga da su njegovi urednici dosađivali tokom septembra.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2016.

17:45

Stigao je oktobarski PLAY! ZINE

Nekima je počela školska godina, neko obnavlja gradivo pred oktobarski rok, a ekipa Play! Zine-a je otišla put zemlje izlazećeg sunca i posetila Tokyo Game Show gde je videla kako se zabavljaju Japanci i šta ih to očekuje od igara i tehnologije iz zemlje gde su čitave zgrade posvećene digitalnoj zabavi.

Septembar je bio mesec za avanture u RPG naslovima. Gejmeri iz Play! Zine-a su online lovili demone i branili Azeroth po ko zna koji put u World of Warcraft: Legion, dok ih je u offline svetu čekao Adam Džensen i najnoviji Deus Ex.

Mesec su obeležile i brojne igre nezavisnih studija koji sve češće pokazuju da mogu da naprave nešto daleko zabavnije a da vas to zadovoljstvo ne košta 50 ili 60 evra, a konačno su imali priliku da van sajmova zaigraju nadolazeći For Honor. Pored toga, igrali su i Battlerite, igru za koju mnogi prognoziraju da će pokrenuti novu turnirsku groznicu.

Podsetili su se i nekih starijih igara. Ove godine, odlični RPG Arcanum je proslavio 15 godina postojanja pa su se prisećali njihove prve avanture u ovoj velikoj igri, kupovine tada neverovatna četiri diska i učenje kompleksnih sistema kako bi samo prošli prvi quest.

Nešto pre toga je malo drugačiji vid frustracije napravio Disney sa svojim čuvenim platformskim igrama. Od Aladina do Knjige o džungli, podsetili su se igara zbog kojih su mnogi kontroleri stradali.

Nakon što su sve odigrali, malo su i proćaskali. Prvo su u gostima imali jednu cosplayerku koja im je pričala o tome šta čini njen hobi i kako izgleda biti cosplayer u Srbiji. Zatim su imali priliku da pričaju sa indie studiom Failbetter Games čiju su igru Sunless Sea prošle godine sa oduševljenjem igrali, a ekspanzija za istu izlazi ovog meseca i već su spremni da zarone ponovo u igru.

Na kraju, pokažite Ilidanu da nije bio u pravu i da ste potpuno spremni za novi Play! Zine koji se polako bliži svom stotom izdanju.

Časopis možete preuzeti na sledećem linku: Play! Zine 98 – Oktobar 2016 Flash (vesti)

13th Page

IZVEŠTAJ:
Tokyo Game Show 2016

EDITORIJAL:
Disney Platformeri – Dark Souls našeg detinjstva

BETA TEST:
Battlefield 1
For Honor
Battlerite

INTERVJU:
Edina Luna

REVIEWS:
World of Warcraft: Legion
Deus Ex Mankind Divided
Cossacks 3
NBA 2k17
Bioshock The Collection
God Eater 2
Redout
Mother Russia Bleeds
Hitman Episode 5
Grow Up
Pac-man Championship Edition 2
ClusterTruck
Asetto Corsa
Shiny
Guards
Bohemian Killing
RunGunJumpGun
Overcooked
My Night Job

INTERVJU:
Failbetter Games

HARDWARE:
ASUS Cerberus
HyperX Cloud Revolver
Logitech Z333 i Z533
ASUS Strix RX460 i RX480

REPLAY:
Arcanum

Hearthstone Specijal

Modding scena Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: