Utorak, 14.01.2014.

10:01

Modni saveti za svaku priliku

Modne norme se vremenom menjaju. Na modne trendove utiču razni faktori i veoma je važno da imate stvari koje možete nositi u svim prilikama. Evo nekih modnih saveta za svaku priliku.

Izvor: Super žena

Default images

1. Dobro poznavanje kože

Šta god na sebi imali od garderobe, morate uklopiti sa šminkom. Zbog toga je neophodno da poznajete svoj tip kože, boju i teksturu. Na taj način ćete koristiti odgovarajući puder, rumenilo i podlogu.

2. Proverite garderobu

Morate imati raznovsnu odeću. To podrazumeva stvari za izlaske poput farmerki i majica, formalnu garderobu za posao ali i elegentnu za specijalne prilike.

3. Obuća je važna

Treba da imate posebnu obuću za šetnju, štikle za izlaske i obuću za svaki dan.

4. Različite frizure

U zavisnosti od oblika i dužine kose, naučite da napravite sebi različite frizure koje bi odgovarale različitim prilikama.

5. Oprezno sa modnim dodacima

Modni dodaci poput laka za nokte, minđuša, čarapa, tašni i narukvica igraju veoma važnu ulogu u vašem izgledu. Ukoliko nosite svetlu haljinu, nakit ne treba da bude toliko svetao i vodite računa da se tašna slaže sa haljinom ali i sa vašom ličnošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: