S njom je uvek zabavno: Ove izjave ćemo pamtiti

Od problema s odećom do “provala” o kojima se danima priča, reperka Niki Minaž je savršena gošća za živu emisiju Endija Koena.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

13:34

Default images

Niki je već na početku emisije doživela nezgodu sa preuskim sakoom pa joj je ispala bradavica, ali ona nije skidala osmeh s lica.

Nakon ovog neprijatnog incidenta Koen joj je postavljao mnoga intimna pitanja među kojima je i ono da li bi spavala s reperom Drejkom da su oboje slobodni. Ona je rekla da ne bi jer ga voli na drugi način.

Voditelj ju je u svom maniru upitao za stih iz njene pesme u kojoj kaže da “ima veliku guzu, a veliki penisi slede”, pa ju je pitao ko ima najveći penis u šou-biznisu.

“Nisam videla nijedan penis iz industrije. Gledala sam jedan penis 10 godina, to je sve što ću reći”, izjavila je Niki, koja je bila u desetogodišnjoj vezi sa Safarem Semjuelsom.

Nakon toga, voditelj ju je pitao ko je najveći kreten u muzičkoj industriji, na šta je ona “uložila veto” te nije htela da kaže imena, ali je rekla da se radi o dvojici muškaraca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: