Kako je sve počelo: Ljubavna idila Novaka i Jelene

Srpski teniser Novak Đoković obradovao je javnost kada je na svojoj stranici na Fejsbuk u objavio vest da je njegova verenica Jelena Ristić trudna. A kako se par upoznao i gradio svoju osmogodišnju vezu pročitajte u tekstu...

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

16:48

Default images

"Jelena je ljubav mog života. Ona je sposobna, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo je to ono što nas čini srećnim u ljubavi“, više puta je istakao Novak o budućoj mami svog deteta.

Dvadesetšestogodišnja Jelena Ristić, Beograđanka iz Kosovske ulice, pohađala je sportsku gimnaziju u vreme kada je upoznala najboljeg srpskog tenisera. Njih su spojili zajednički prijatelji, a kako kažu, bila je to ljubav na prvi pogled.

Slična interesovanja svakako su uticala na to da ova veza s godinama bude sve jača budući da je i Jelena sportski tip, te da je oduvek pokazivala sklonost ka atletici.
Iako je Novakova popularnost s godinama sve više rasla i prevazilazila granice Srbije, Jelena je pokazala svoju istrajnost u želji za obrazovanjem, pa je s najvišim ocenama diplomirala na prestižnom Univerzitetu Bokoni u Milanu. Tek kada je uzela diplomu u ruke Jelena je sebi mogla da dozvoli da putuje po svetu i pruža podršku svom dragom na brojnim turnirima.

"Nikada jedno drugom nismo ugrozili ambicije i uvek smo se međusobno poštovali“, rekla je Jelena svojevremeno za srpske medije.

Diploma osnovnih studija mladoj Beograđanki nije bila dovoljna, pa je ubrzo upisala master studije i pripremila doktorsku disertaciju iz oblasti ekonomije.

Danas, Jelena je stub humanitarne fondacije Novak Đoković, koja je za kratko vreme brojnim aktivnostima u inostranstvu prikupila milione za pomoć deci u Srbiji.
Nakon osam godina veze u septembru 2013. godine par se verio, a kako kažu, samo su pratili logičan sled događaja u svojoj vezi.

"Naša uzajamna osećanja vode ka tome, a jednog dana kada budemo imali decu, ona će naslediti odlične gene s obe strane jer se, eto, i moja majka profesionalno bavila rukometom“, rekla je Jelena povodom veridbe.

Taj dan je došao, a mi im čestitamo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: