Ni u dobru ni u zlu:Nije se pojavila na sahrani polusestre

Koliko je poznata holivudska glumica bila ljuta na svoju polusestru Nensi Mouts govori to da joj nije bila ni na sahrani prenosi “Dejl mejl”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.03.2014.

09:11

Default images

Nensi i Džulija nisu bile u dobrim odnosima od leta prošle godine, nakon što je Nensi dala intervju u kome je optužila svoju slavnu polusestru da joj zabranjuje da viđa bolesnu majku.

Neki će pomisliti da je u takvim trenucima vreme da se ratne sekire zakopaju, ali to ne važi za slavnu glumicu Džuliju Roberts, pa ni za njenu majku Beti Lou.

Sahrana je održana u Santa Moniki, a među poznatima je bila glumica Džejn Linč.

Nensi, koja je ove godine planirala da se uda za svog verenika, dugo se borila sa činjenicom da živi u senci svoje slavne polusestre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: