Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 26.10.2014.

23:22

Partizanu 'večiti derbi' hokejaša

U prvom hokejaškom 'večitom derbiju' posle tri godine pauze, uz četiri pogotka kapitena Marka Milovanovića, 'crno-beli' su pobedili ;crveno-bele'.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Hokejaši Partizana savladali su u ledenoj hali Pionir Crvenu zvezdu rezultatom 8:2 (3:1, 3:0, 2:1) u odloženom meču prvog kola Prvenstva Srbije.

Četiri pogotka za Partizan postigao je kapiten Marko Milovanović, dok su po jednom pogađali Brkušanin, koji je imao i tri asistencije, Ogrizović, Raković i Terzić. Za 'crveno-bele' su po jedan gol postigli Rus i Đorđević.

Ovo je bio prvi 'večiti derbi' u hokeju na ledu posle tri godine a njim je i formalno počelo Prvenstvo Srbije u sezoni 2014/15.

Mečevi prva dva kola odloženi su jer je kasnilo postavljanje leda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

49 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu