Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 09.01.2010.

21:53

Odložen meč Partizan - Mladost

Utakmica 22. kola Slohokej lige između hokejasa Partizana i Mladosti, odlozena je usled nedolaska zagrebačke ekipe u Beograd.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Meč koji je trebalo da se igra u subotu u Pioniru od 17:30 časova otkazan je zbog bolesti vise igrača hrvatske ekipe. Čelnici Slohokej lige saopštili su da će naknadno odlučiti kada i da li će se odigrati ta utakmica. Ekipa Partizana trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli Slohokej lige sa 41 bodom, dok je Mladost poslednjeplasirana sa šest osvojenih bodova.

Partizan je protiv Mladosti u prethodna dva duela zabeležio oba trijumfa, rezultatima 5:1 i 9:3.

U prethodnom, 21. kolu, šampioni Srbije upisali su 14. pobedu u dosadašnjem toku Slohokeja, pošto su savladali ljubljansku Olimpiju rezultatom 5:4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

39 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu