Serena Vilijams: "Dobra priprema za nastavak"

Serena Vilijams uspešno je započela odbranu titule na Vimbldonu pobedivši Mišel Larčer de Brito sa 6:0, 6:4. “Ona je dobra teniserka, već sam ranije igrala sa njom. To je dobra stvar jer sam znala šta da očekujem. Iako ne deluje tako, udara veoma snažno i ovo je bila dobra priprema za mene jer manje-više sve igračice danas igraju tako”.

Izvor: B92

Utorak, 22.06.2010.

20:22

Default images

Gledaš li SAD na Svetskom prvenstvu?

“Naravno. Ja živim i umirem, takođe govorima u terminima ‘mi’. Mislim da igramo u sredu, dakle sutra. Ja imam slobodan dan i jedva čekam da gledam utakmicu. Nikada se ne zna šta će se dogoditi, niko se ne sme potceniti, Alžir želi da napravi rezultat, videćemo šta će biti”.

Publika je danas navijala za tvoju protivnicu, jesi li primetila to?

“Da, jesam. I ja bih navijala za nju, pogotovo sada kada mnogo gledam fudbal. Zaista sam navijala za Severnu Koreju, moje srce je bilo sa njima, naročito protiv Brazila. Gledanje fudbala pomaže mi u tenisu, shvatila sam da publika jednostavno navija za autsajdera”.

Odlično si servirala, tvoj komentar?

“Servirala samo užasno na poslednjem meču na Rolan Garosu, tako da sam otišla kući i vredno radila na servisu. Bila sam baš razočarana servisom, rekla sam sebi da moram bolje da serviram. Nadam se da ću nastaviti da serviram kao danas i tokom ostatka turnira”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: