Grobari zovu u Humsku: Neka grmi van tribine naše

Navijači Partizana pozvali su pristalice crno-belih da dođu pred stadion u subotu i bodre klub na meču sa Voždovcem (17h), uprkos suspenziji stadiona.

Izvor: AK

Četvrtak, 11.05.2017.

14:10

Grobari zovu u Humsku: Neka grmi van tribine naše
Foto:StarSport

Crno-beli su kažnjeni sa dva meča bez publike zbog "nepriličnog ponašanja navijača" na utakmici sa Vojvodinom pre dve nedelje.

Partizan je na korak od nove titule šampiona, ima tri boda više od najvećeg rivala Crvene zvezde, tri kola pre kraja.

To je konačno vratilo navijače u Humsku kojih je u sredu bilo čak 22.000 protiv Vojvodine u revanšu polufinala Kupa. Međutim, više ne mogu direktno da pomognu timu, ali ih klub svejedno poziva da dođu u Humsku u predstojećeg vikenda.

"U subotu od 17h naš Partizan igra bez publike protiv Voždovca. Obaveza svakoga ko navija za Partizan je da se tada pojavi ispred stadiona, da svojim navijanjem pomognemo da se primaknemo jedan korak bliže tituli! Povedite sve koje znate a navijaju za Partizan, iscimajte ljude da dođu na najveću "grobarsku" žurku svih vremena! Neka grmi van tribine naše, ne vide nas, a ipak nas se plaše", navodi se u saopštenju navijača Partizana.

Okupljanje "grobara" je planirano za 16:30 na platou između severne i zapadne tribine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: