Kahriman: Nema fudbala bez pritiska

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman zadovoljan je rezultatom prve utakmice sa Ludogorecom.

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2016.

16:31

Kahriman: Nema fudbala bez pritiska
Foto: StarSport

Crveno-beli su remizirali 2:2 u Razgradu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a Kahriman smatra da je dobro što će njegov tim biti pod pritiskom u revnašu.

"Ova utakmica je veliko iskustvo za sve nas. Trebalo nam je da se naviknemo na brz teren, ali u drugom poluvremenu je bilo bolje. Možemo da budemo zadovolji rezultatom", rekao je Kahriman.

Kahriman je, ipak, naveo da mu je žao što crveno-beli u Razgradu nisu postigli još neki pogodak.

"Šteta je što nismo nagrađeni pobedom za dobru igru u drugom poluvremenu, ali Bože moj. Možda to tako treba, da idemo korak po korak", rekao je golman Zvezde

Prema njegovim rečima, pun stadion u revanšu u Beogradu biće prava prilika da Zvezda izbori plasman u baraž.

"Sada nam ostaje da napunimo Marakanu, stavimo sebi još pritiska na leđa i uživamo u fudbalu. Nema fudbala bez pritiska", rekao je Kahriman.

On je dodao i da je mogao da odbrani kod oba gola Ludogoreca, ali da je možda i bolje što je rezultat 2:2.

"I prvi i drugi njihov gol prošli su mi 'za dlaku', ali treba da budemo srećni. Možda je i dobro što nije 2:0 za nas pošto ćemo ostati budni za revanš", naveo je golman Zvezde.

Posebno je istakao da mu se svidja teren na Ludogorec areni i da žali što takav kvalitet podloge nije i u Beogradu.

"Ne znam zašto naš teren nije takav. Mnogo znači kada je teren brz jer se tako lakše probija zonska odbrana i trebalo bi da poradimo na tome", rekao je Kahriman.

Publika na stadionu u Razgradu bila je nezadovoljna Kahrimanovim odugovlačenjem sa izvođenjem prekida, na šta je on kazao da je time želeo da pomogne saigračima.

"Gledao sam da na svaki način pomognem saigračima da dodju do vazduha. Još nismo 100 odsto fizički spremni za ovakvu utakmicu, ali momci su junački istrčali. Svi su zaslužili pohvale", rekao je Kahriman.

Revanš će se igrati u utorak na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: