Troicki preokretom srušio Anduhara!

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Sidneju, trijumfom posle preokreta nad Pablom Anduharom iz Španije.

Izvor: JT

Sreda, 14.01.2015.

09:58

Default images
Beta/AP Photo/Keystone,Peter Schneider

Troicki je do trijumfa protiv Španca, 40. tenisera sveta, došao sa 4:6, 6:3, 6:3, posle jednog sata i 55 minuta igre.

U borbi za plasman u polufinale, Viktora čeka susret sa Italijanom Simoneom Bolelijem, koji je iznenadio drugog nosioca Davida Gofana sa 6:3, 6:3.

Troicki je protiv Anduhara bez sumnje ostvario jednu od najvažnijih pobeda od povratka na teren posle odrađene suspenzije zbog kršenja antidoping pravila. Srpski teniser je odigrao odličan meč, ali je Anduhar uspeo da iskoristi svoje prilike na startu, napravio brejk više i poveo sa 1:0 u setovima.

Od tada je usledio Viktorov preokret, iako mu je Španac pružio veliki otpor. Na kraju, Troicki je osvojio 14 poena više od Anduhara, iako se dosta mučio sa svojim prvim servisom i imao je samo 58 odsto uspešnosti.

Turnir u Sidneju igra se za nagradni fond od 439.405 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: