B92: Iliev ponovo u Humskoj?

Kako B92 nezvanično saznaje, dogovor prvak Srbije Partizana i nekadašnjeg igrača "crno-belih" Ivice Ilieva je na pomolu.

Izvor: AK

Nedelja, 18.07.2010.

20:39

Default images

30-godišnji krilni fudbaler je slobodan igrač, posle dve sezone u Izraelskom Makabiju iz Tel Aviva.

Iliev je trenutno u Beogradu, a tokom vikenda je bio u Partizanovom trening centru u Zemunu. Iako obe strane tvrde da "nije sve završeno“, čini se da postoji obostrana volja. Iliev bi eventualnim dolaskom pojačao konkurenciju na levoj strani napada.

Ivica Iliev 2003. godine je bio strelac gola protiv Njukasla kojim je Partizan izborio penale i kasnije plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Ukoliko se vrati u Partizan on će biti drugi igrač „crno-belih“ iz te generacijepored tadašnjeg kapitena Saše Ilića koji je ponovo u timu iz Humske.



Iliev je rođen 1979. godine u Beogradu, a za Partizan je igrao od 1997-2004. godine. Na 151 utakmici postigao je 41 gol. U nastavku karijere igrao je za Mesinu (tri godine, poslednju u Đenoi na pozajmici), PAOK, Energi Kotbus i Makabi. Odigrao je dva meča za reprezentaciju Srbije i Crne Gore i postigao jedan gol.

"Crno-beli“ trenutno pregovaraju sa Milanom Smiljanićem, ali problem pravi jak ugovor igrača sa Espanjolom. Nezvanično, u Humsku bi mogao da dođe i Dragan Mrđa iz Vojvodine.

Uprava srpskog šampiona je poslednjih dana pojačala aktivnost u prelaznom roku s obzirom na povoljan žreb "crno-belih“ u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ukoliko u sredu u Jerevanu Partizan začuva prednost od 3:1 protiv Pjunika, u trećem kolu rival će mu bitibolji iz duela litvanskog Ekranasa i finskog Helsinkija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: