Nedelja, 18.07.2010.

20:39

B92: Iliev ponovo u Humskoj?

Kako B92 nezvanično saznaje, dogovor prvak Srbije Partizana i nekadašnjeg igrača "crno-belih" Ivice Ilieva je na pomolu.

Izvor: AK

B92: Iliev ponovo u Humskoj? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Goran_Gro

pre 13 godina

Moja majka zna vise o fudbalu od vecine komentatora ovde... Najjace je kad vidim koliko se pametni prave oni koji, sve sto znaju o nekome ili necemu, znaju sa YouTube-a...

Kao prvo - Iliev je LEVO KRILO, na toj poziciji igra otkad je otisao u inostranstvo, tako da statistika o postignutim golovima nije nimalo relevantna, on je paker!

Kao drugo - on je jako dobar tehnicar i dribler, mislim da mu ni u njegovim 30-im nema ravnog u nasoj ligi (bar je trostruko bolji od najjaceg pojacanja komsinice, Koromana).

I kao trece - kad vec pomenuh YouTube, bar tu pogledajte kako Iliev pravi smesnima igrace Bajerna, Verdera itd, pa onda komentarisite, molim vas...

Uz dolazak Lole i Ilieva i 4. uzastopna titula je nasa, a u Evropi, ako ne bude mogla LS ni ove godine, onda bar da budemo konkurentni u Ligi Evrope, o kojoj komsinica opet moze samo da sanja, iako i njoj zelim srecu.

Ostoja PFC

pre 13 godina

Da li iko od vas koji navodite te statistike zna da Iliev od odlaska u inostranstvo, u svim tim klubovima nije igrao centarfora već klasično levo krilo? Pa koji bi to ozbiljan klub drzao napadača koji je u 50 i više utakmica dao 4 gola!? Što ne navedete broj asistencija? Prvo počnite da pratite fudbal zaista, pa tek posle komentarišete. Dosta mi je više dežurnih pljuvača!

Verni Grobar

pre 13 godina

Podrska upravi, podrska treneru i vera u igrace! Citam komentare i ne mogu da verujem da Vam je toliko "zuta" Savina propaganda protiv Djurica jedino sto vidite. Sta je sa "provalom" da cemo igrati u LEGEA opremi? Sta je sa pricom da je Djuric prodao prvenstvo zvezdi? Ljudi, pravi Grobari, ne nasedajte na manipulacije, ova uprava radi solidno, moze bolje, ali dajte im podrsku i rezultat ce doci, videcete...

Nemanja

pre 13 godina

Imao je Iliev slab period,sta vise ocajan nakon onog ispadanja iz LS 2003,ali do tad je igrao vrlo dobro.Setite se kad su on,Ilic i Ivic igrali u istoj postavi, davali smo svima po 5,6 komada. A kao drugo Iliev je krilni igrac,dribler,tehnicar, a ne centarfor. Ako uspe da podigne formu znacio bi nam mnogo. Samo da ne igraju Scepovic i Bogunovic.

kum zorzo

pre 13 godina

.......Ilijev je dobar igrac, majstor, samo kada je spreman !..........nije golgeter ali pravi akcije i pakuje drugim strelcima. ..........pitajte se zasto ga je Mateus stavljao standardno u ekipu ?

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ivica Iliev,jedan od najgorih igraca u istoriji Partizana,napadac koji je u inostranstvu za sest godina dao 12 golova,fudbaler koga niko nece...zar je to pojacanje za Ligu Sampiona!?
Dzaba nama povoljan zreb kada nam Bjekovic,Tomic i Nadj dovode pojacanja za LS kao sto su Lomic,Vukajlovic...Bogunovic,Brana Ilic,Sinisa Stevanovic...Smiljanic i Iliev!

Krle

pre 13 godina

Kotbus - 27 mečeva/3 gola ; PAOK 17 meceva/1 gol ; Mesina 58 meceva/1 gol ; Djenova 21 mec/4 gola ; Ukupno 123 meca/9 golova

Ima cak i golmana, koji su postigli vise golova od njega na ovolikom broju utakmica. Za stopere i da ne pricamo....

ma daj

pre 13 godina

(kit-kat, 18. jul 2010 22:43)

Bogami one informacije o Mrdji cu ti bas pouzdane posto on nece doci u Partizan. Pa nije valjda blesav. Pored ponuda iz inostranstva on dolazi u Partizan i ako je navijac Zvezde.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Не пишем често коментаре на тему домаћи клупски фудбал, али ово ме просто мами. Појави се вест о Мрђи и помислим "да ли је могуће!". Један озбиљан трансфер у задњих х година, где играч у најбољим годинама прелази из једног нашег клуба у други а притом је у топ форми и има класу. Следећа вест је да је Илијев после не знам колико година поново у Партизану. Ја њега памтим као неког изузетно неефикасног у ЛШ 2003/04. И после тога се није исказао у иностранству, тако да ми није јасно да ли стварно сматрају да је он главно појачање или само поред Мрђе треба да повећава конкуренцију у тиму. Ако је ово друго, онда има наде за нас, а ако је ово прво онда ја наредне сезоне немам потребе да пратим Партизан у фудбалу. Ту је кошарка.

bobo kula

pre 13 godina

P.S. Posao oko angazovanja Mrdje je vec zavrsen, cisto da ne nagadjate vise. Situacija oko Lole se zavrsava ovih dana i najverovatnije ce postati igrac pod ugovorom sa Partizanom, a ne pozajmljen. Promocije ce biti po povratku ekipe iz Jermenije.
(kit-kat, 18. jul 2010 22:43) Obožavam ove dobro obaveštene! Dečko o čemu pričaš? Ti znaš sa kim je posao završen, a sa kime nije. Molio bih sve te "znalkoviće" da ne komentarišu! Mrđa neće preći u Partizan. A Lola ko zna. A i da Vam dođe, neće Vam pomoći. Jer ti si samo mali Partizan!!!!

IVORY

pre 13 godina

Jao, samo da dodje.
Od kad su on, Delibasic i Vukic otisli iz kluba, sanjam dan kad ce da se vrate. Naravno, mnogo bolje bi bilo da su dosli ranije, ali sta je tu je, igra se u inostransvu (ili ne igra) da bi se zaradile pare, a onda se vratis u svoj klub, da odigras jos par sezona i da igras za dusu, klub, navijace.

ako ne skapiras objasnicemo ti kasnije :p

pre 13 godina

A Vukić,Trobok,Duki,Stojanoski,Saveljić?! Kad će oni? xaxaxaxaxa
(CRVENO BELA PORODICA JAČA NEGO IKAD, 18. jul 2010 22:14)


Pa ti bre znas CITAVU LOZU FK PARTIZAN! To nesto govori o vama... ;)

f2

pre 13 godina

Nevezano za temu ali, je l' da da je ova akcija protiv njukastla, mozda i najlepsa koju je neki nas tim izveo na evrosceni u zadnjih 20 godina? P.S. A Ilijev je odlican igrac, uvek sam ga gotivio, mislim da bi bio odlican tandem sa Kleom.
(navijac, 18. jul 2010 21:48)

Decko zaboravio si da je u poslednjih 20 godina igrala najbolja ekipa na ovim prostorima svih vremena. Ako mozes da poredis ovo sa akcijama Prosineckog, Savicevica, Mihajlovica i drugova onda ne znam sta da ti kazem.

rodney

pre 13 godina

Uh,koliko nebuloza i netacnosti u komentarima na ovu vijest.
1. nije tacno da je Iliev lose odigrao utakmice u grupi LS,moze se reci da je igrao sasvim dobro kao i ostali igraci,u onakvoj grupi, bez poraza kod kuce,pamtim njegov sut protiv Reala u Madridu,jedna od najboljih prilika na toj utakmici.
2. ko se sjeca i ko hoce da se sjeti- Iliev je svojevremeno raspametio Stevu Glogovca na jednom od derbija,ovaj bukvalno nije znao gdje se nalazi. Postigao je i gol koji je ponisten zbog (iz aviona se vidjelo,a kasnije i sudijska organizacija potvrdila)nepostojeceg ofsajda u jednom od derbija na JNA koji je zavrsen 0:0
3. strijelac je jednog od najljepsih golova Partizana na evro sceni u zadnjih petnaestak godina protiv Hamarbija na JNA 2002
4.nema sanse da je igrao u Zagrebu 1997
5.nije tacno da je bio potpuno nezapazen u inostranstvu,jedno vrijeme je bio jedan od glavnih igraca Energi Kotbusa u Bundesligi,standardan u prvih 11,sasvim solidno igrao,gledao sam par utakmica
Na kraju krajeva dao je i jdan od najvaznijih golova u novijoj istoriji Partizana,onaj za 0:1 u Newcastle-u.
Ja pratim FK Partizan aktivno od neke 93-94 godine,sjecam se svih igraca od tada do danas,i mogu reci da je Iliev jedan od boljih krilnih napadaca koji su igrali u Partizanu u tom periodu.

pera

pre 13 godina

Meni samo nije jasno na koju foru misle da dovedu Mrdju:
1) On je sam izjavio da nema nameru da ide u Partizan, da ga samo inostranstvo interesuje,da je veliki zvezdas...
2)Buturovic je mnogo puta rekao da nece nikad prodavati igrace Partizanu i Zvezdi
3)Kojim parama bi mogli da dovedemo Mrdju?! Prvo to moraju biti velike pare da bi uopste Buturovic presao preko svog ponosa i pogazio rec da nece prodavati igrace rivalima za titulu,a plus da ponudimo vece pare nego turci,italijani i ne znam ko ga vec trazi, i jos plata koja takodje mora da ubedi Mrdju da ipak dodje u Partizan,da ipak ne ide u inostranstvo i koja ce biti dosta veca nego ona koju mu nude strani klubovi(prosto neostavrivo i neverovatno)! A ovamo teraju Moreiru jer im je njegov ugovor previsok,planiraju smanjenje budzeta... Znaci ne ide mi u glavu i ne vidim nacin da on dodje kod nas.
Ilijev,mozda nije nesto,ali ako nije skup posluzice.Moze on da igra i kao napadac,a trenutno imamo samo Klea kao klasicnog spica uz mladog Scepovica i Boguna.

nick cave

pre 13 godina

Odmah da se razumemo, grobar sam 43 godine,cisto da ne bude zabune.Ubrajam sebe u fanaticne navijace,volim svoj tim i kad gubi,voleo sam ga i one godine ,kad smo u poslednjem kolu izborili opstanak.Vecina vas se tada,verovatno,nije rodila.Ne delim vasu radost i ushicenje zbog povratka Ilieva u crno-beli dres.Jednostavno,taj lik je bio jedan od najvecih talanata u nasem fudbalu,a njegova karijera je ostala siromasna.To je covek,verujte mi na rec,koji je uspeo da stagnira od svoje 18. godine.Fenomenalno!U mladjim selekcijama je briljirao,on i Arnaut(kome se isto gubi trag) su dominirali i mi smo redovno bili prvaci drzave.Kad se ocekivalo da postane veliki igrac,od njega nije bilo nista.Za nasu ligu bice ok,a za ono sto vecina nas zeli-e,tu nam Ivica Iliev nista nece doneti.Vidim da se komsinice vec smeju,a ne bi trebalo.Za njih je Iliev dovoljan,to me ne brine,muci me to sto njegovim dovodjenjem nista ne dobijamo kad su evropske ambicije u pitanju.Voleo bih da gresim,ali...toliko sam vremena proveo na jugu,da znam sta mogu da ocekujem.

rodney

pre 13 godina

Iliev je dobar igrac,sad se vec moze reci i iskusan,opasan u napadu,prodoran po krilu,sa dobrim sutem,a idealno bi se dopunjavao sa "sidrasem" Kleom.
Mozda bi cak i bilo najbolje da bude u vezi,po krilu,a u navali Kleo i Scepovic.

Šta ste očekivali?

pre 13 godina

Cleverson Gabriel Cordova
Ivica Iliev
Dragan Mrdja

a iza njih Bogunovic, Sale Ilic Fejsa i Lola Smiljanic

MISLITE O TOME...
(Badza iz centra, 18. jul 2010 21:32)





Ovi igrači koje si naveo, ali bez Mrđe koji uskoro potpisuje za Zvezdu, su debelo ispod proseka.

ROKI

pre 13 godina

(Anubis, 18. jul 2010 22:12)

Zaboravio si gol Njukaslu U Njukaslu koji je postigao upravo Ivica Iliev i to iz izgledne sanse. On je svoje uradio, usao u istoriju,a ti kako hoces...

Zvezdas

pre 13 godina

@Laki
Boli jos muk na jugu, hehe, on je Zvezdas i nece nikako u partizan nemoj se bojiti ucutkivace vas jos. Samo neznam ko plasira ovakve vesti, jedina realnost je Ilijev ostali su daleko od partizana 100%

kit-kat

pre 13 godina

Gomila pametnjakovica ovde... transferi Mrdje i Ilijeva nemaju dodirnih tacaka, bas kao ni pozicija na kojoj bi igrali. Ilijev nije klasican spic nego levokrilni napadac (citaj: igrao bi ono sto trenutno igra Moreira u prvoj postavi!). Kao sto je Sale rekao, zeli igraca koji poput Nece moze da resava situacije po krilu 1na1, a to je Ilijev uvek sjajno radio.

P.S. Posao oko angazovanja Mrdje je vec zavrsen, cisto da ne nagadjate vise. Situacija oko Lole se zavrsava ovih dana i najverovatnije ce postati igrac pod ugovorom sa Partizanom, a ne pozajmljen. Promocije ce biti po povratku ekipe iz Jermenije.

Anubis

pre 13 godina

Da je bilo ko umesto Ilieva igrao u LS sa Delibasicem npr. kao: Kezman,Cleo ili neki drugi napadac, prosli bi grupu bez problema. Real-ispao od finaliste,Olimpik igrao finale Uefa,a Porto osvojio LS ! Niko nas nesto nije nadigrao,dali smo tri gola, sva tri Delibasic na 4,5 utakimca,sto je za mene odlicno,a tako je i igrao za Majorku dok H.Kuper nije doveden na klupu,i od tada ga nema!!! Poenta je ustvari Iliev,njega ni na jednoj utakmici nije bilo,mozda cak ni u ozbiljnijoj sansi,a bila su nam potrebna jos mozda samo dva gola.... A posle ko zna?! Mislim da nam takav ne treba,trebaju nam brzi igraci a od LS je proslo 7 godina,mozda je "iskusniji" iako skoro nigde nije ni igrao!!!

pFc

pre 13 godina

AaaaA!!!!! Ne ne i NE !!! Nikad nista nije ni znao, da smo umesto njega one godine imali normalnog napdaca mozda bi uzeli trece mesto i uradili nesto u UEFA kada vec nismo mogli u grupi protiv aktivnog sampiona (Real) i buduceg (Porto). Gledao sam slucajno jednu utakmicu kada je igrao u Italiji, cini mi se u Mesini ili vec, dobija covek idealnu asistenciju i sam ispred golmana,.. umesto da rutinski da gol simulira penal (ali kako je to amaterski i kukavicki bilo ja ne umem da opisem) i dobija crveni karton i ekipa umesto sa golom prednosti ostaje sa igracem manje - tu glupost cu jos dugo dugo pamtiti, dok se ne rodi veci slepac od njega.

Mrdja da, Iliev NE!!! Ni Smiljanic NE, ni bilo koji drugi propalitet osim ako nece da igra za male pare sto, mnooogo manje negeo neki mladi i perspektivni igrac koji za godinu ili dve moze doneti prihode od transfera klubu.

Juelz Santana

pre 13 godina

Ivica Ilijev neopevani dribler Partizana,fali jos samo Cakar majstor za slobodne udarce...hahahahahahahaa koje su to face au Titula na Marakani:)

LB

pre 13 godina

Super! A jeli ima slucajno jos neko ko je propao napolju da se stavi na raspolaganje svom klubu u kome je stekao afirmaciju?
Mislim, nije problem, bicemo mi srecni sto dolaze, navijali smo mi za njih, i opet cemo. Ali posto su bili 'veoma uspesni' u poslednjim godinama po Evropi i sire, sta garantuje da ce sada biti drugacije?

ja

pre 13 godina

Pa jel dolazi Mrdja ili ne? Moram da priznam da ste me obradovali vi sa b92 jer dosad niste gresili u pretpostavkama oko transfera i nadao sam se da ce doci Mrdja

FK JAGODINA

pre 13 godina

Da Mateus nije bio trener ne bi ste nikad ni videli LS!!

Odmah se vidi nemacki rad .Tecno,precizno,jednostavno i gol.A ne ko ovi nasi strucnjaci muljanje,muljanje i na kraju NISTA!

navijac

pre 13 godina

Nevezano za temu ali, je l' da da je ova akcija protiv njukastla, mozda i najlepsa koju je neki nas tim izveo na evrosceni u zadnjih 20 godina? P.S. A Ilijev je odlican igrac, uvek sam ga gotivio, mislim da bi bio odlican tandem sa Kleom.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Ne mogu da verujem!!! Pa odakle su ga samo izvukli?! Taj ni ranije nije valjao, a sad je sigurno mnogo gori. Definitivno potez kojem ce se najvice obradovati navijaci "komsinice". Neverovatno los potez rukovodstva Partizana

Jo

pre 13 godina

Ne razumem zasto ste onoliko pozurili sa vescu oko Mrdje i ako vi veoma dobro znate da je to jos daleko...mada medjusobno prepucavanje navijaca ne moze da skodi..jel tako??e kakav smo narod...

Mateja za igraca sveta

pre 13 godina

Je l to onaj sto je za 3 godine u Italiji dao dva gola?Isti onaj koji u nasoj ligi nije dao ukupno 10 golova?Ma mora da je to taj Ivica Ilijev!

FK JAGODINA

pre 13 godina

Da Mateus nije bio trener ne bi ste nikad ni videli LS!!

Odmah se vidi nemacki rad .Tecno,precizno,jednostavno i gol.A ne ko ovi nasi strucnjaci muljanje,muljanje i na kraju NISTA!

Mateja za igraca sveta

pre 13 godina

Je l to onaj sto je za 3 godine u Italiji dao dva gola?Isti onaj koji u nasoj ligi nije dao ukupno 10 golova?Ma mora da je to taj Ivica Ilijev!

navijac

pre 13 godina

Nevezano za temu ali, je l' da da je ova akcija protiv njukastla, mozda i najlepsa koju je neki nas tim izveo na evrosceni u zadnjih 20 godina? P.S. A Ilijev je odlican igrac, uvek sam ga gotivio, mislim da bi bio odlican tandem sa Kleom.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Ne mogu da verujem!!! Pa odakle su ga samo izvukli?! Taj ni ranije nije valjao, a sad je sigurno mnogo gori. Definitivno potez kojem ce se najvice obradovati navijaci "komsinice". Neverovatno los potez rukovodstva Partizana

Krle

pre 13 godina

Kotbus - 27 mečeva/3 gola ; PAOK 17 meceva/1 gol ; Mesina 58 meceva/1 gol ; Djenova 21 mec/4 gola ; Ukupno 123 meca/9 golova

Ima cak i golmana, koji su postigli vise golova od njega na ovolikom broju utakmica. Za stopere i da ne pricamo....

LB

pre 13 godina

Super! A jeli ima slucajno jos neko ko je propao napolju da se stavi na raspolaganje svom klubu u kome je stekao afirmaciju?
Mislim, nije problem, bicemo mi srecni sto dolaze, navijali smo mi za njih, i opet cemo. Ali posto su bili 'veoma uspesni' u poslednjim godinama po Evropi i sire, sta garantuje da ce sada biti drugacije?

kit-kat

pre 13 godina

Gomila pametnjakovica ovde... transferi Mrdje i Ilijeva nemaju dodirnih tacaka, bas kao ni pozicija na kojoj bi igrali. Ilijev nije klasican spic nego levokrilni napadac (citaj: igrao bi ono sto trenutno igra Moreira u prvoj postavi!). Kao sto je Sale rekao, zeli igraca koji poput Nece moze da resava situacije po krilu 1na1, a to je Ilijev uvek sjajno radio.

P.S. Posao oko angazovanja Mrdje je vec zavrsen, cisto da ne nagadjate vise. Situacija oko Lole se zavrsava ovih dana i najverovatnije ce postati igrac pod ugovorom sa Partizanom, a ne pozajmljen. Promocije ce biti po povratku ekipe iz Jermenije.

ako ne skapiras objasnicemo ti kasnije :p

pre 13 godina

A Vukić,Trobok,Duki,Stojanoski,Saveljić?! Kad će oni? xaxaxaxaxa
(CRVENO BELA PORODICA JAČA NEGO IKAD, 18. jul 2010 22:14)


Pa ti bre znas CITAVU LOZU FK PARTIZAN! To nesto govori o vama... ;)

rodney

pre 13 godina

Uh,koliko nebuloza i netacnosti u komentarima na ovu vijest.
1. nije tacno da je Iliev lose odigrao utakmice u grupi LS,moze se reci da je igrao sasvim dobro kao i ostali igraci,u onakvoj grupi, bez poraza kod kuce,pamtim njegov sut protiv Reala u Madridu,jedna od najboljih prilika na toj utakmici.
2. ko se sjeca i ko hoce da se sjeti- Iliev je svojevremeno raspametio Stevu Glogovca na jednom od derbija,ovaj bukvalno nije znao gdje se nalazi. Postigao je i gol koji je ponisten zbog (iz aviona se vidjelo,a kasnije i sudijska organizacija potvrdila)nepostojeceg ofsajda u jednom od derbija na JNA koji je zavrsen 0:0
3. strijelac je jednog od najljepsih golova Partizana na evro sceni u zadnjih petnaestak godina protiv Hamarbija na JNA 2002
4.nema sanse da je igrao u Zagrebu 1997
5.nije tacno da je bio potpuno nezapazen u inostranstvu,jedno vrijeme je bio jedan od glavnih igraca Energi Kotbusa u Bundesligi,standardan u prvih 11,sasvim solidno igrao,gledao sam par utakmica
Na kraju krajeva dao je i jdan od najvaznijih golova u novijoj istoriji Partizana,onaj za 0:1 u Newcastle-u.
Ja pratim FK Partizan aktivno od neke 93-94 godine,sjecam se svih igraca od tada do danas,i mogu reci da je Iliev jedan od boljih krilnih napadaca koji su igrali u Partizanu u tom periodu.

Jo

pre 13 godina

Ne razumem zasto ste onoliko pozurili sa vescu oko Mrdje i ako vi veoma dobro znate da je to jos daleko...mada medjusobno prepucavanje navijaca ne moze da skodi..jel tako??e kakav smo narod...

Juelz Santana

pre 13 godina

Ivica Ilijev neopevani dribler Partizana,fali jos samo Cakar majstor za slobodne udarce...hahahahahahahaa koje su to face au Titula na Marakani:)

ja

pre 13 godina

Pa jel dolazi Mrdja ili ne? Moram da priznam da ste me obradovali vi sa b92 jer dosad niste gresili u pretpostavkama oko transfera i nadao sam se da ce doci Mrdja

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ivica Iliev,jedan od najgorih igraca u istoriji Partizana,napadac koji je u inostranstvu za sest godina dao 12 golova,fudbaler koga niko nece...zar je to pojacanje za Ligu Sampiona!?
Dzaba nama povoljan zreb kada nam Bjekovic,Tomic i Nadj dovode pojacanja za LS kao sto su Lomic,Vukajlovic...Bogunovic,Brana Ilic,Sinisa Stevanovic...Smiljanic i Iliev!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Не пишем често коментаре на тему домаћи клупски фудбал, али ово ме просто мами. Појави се вест о Мрђи и помислим "да ли је могуће!". Један озбиљан трансфер у задњих х година, где играч у најбољим годинама прелази из једног нашег клуба у други а притом је у топ форми и има класу. Следећа вест је да је Илијев после не знам колико година поново у Партизану. Ја њега памтим као неког изузетно неефикасног у ЛШ 2003/04. И после тога се није исказао у иностранству, тако да ми није јасно да ли стварно сматрају да је он главно појачање или само поред Мрђе треба да повећава конкуренцију у тиму. Ако је ово друго, онда има наде за нас, а ако је ово прво онда ја наредне сезоне немам потребе да пратим Партизан у фудбалу. Ту је кошарка.

ma daj

pre 13 godina

(kit-kat, 18. jul 2010 22:43)

Bogami one informacije o Mrdji cu ti bas pouzdane posto on nece doci u Partizan. Pa nije valjda blesav. Pored ponuda iz inostranstva on dolazi u Partizan i ako je navijac Zvezde.

ROKI

pre 13 godina

(Anubis, 18. jul 2010 22:12)

Zaboravio si gol Njukaslu U Njukaslu koji je postigao upravo Ivica Iliev i to iz izgledne sanse. On je svoje uradio, usao u istoriju,a ti kako hoces...

nick cave

pre 13 godina

Odmah da se razumemo, grobar sam 43 godine,cisto da ne bude zabune.Ubrajam sebe u fanaticne navijace,volim svoj tim i kad gubi,voleo sam ga i one godine ,kad smo u poslednjem kolu izborili opstanak.Vecina vas se tada,verovatno,nije rodila.Ne delim vasu radost i ushicenje zbog povratka Ilieva u crno-beli dres.Jednostavno,taj lik je bio jedan od najvecih talanata u nasem fudbalu,a njegova karijera je ostala siromasna.To je covek,verujte mi na rec,koji je uspeo da stagnira od svoje 18. godine.Fenomenalno!U mladjim selekcijama je briljirao,on i Arnaut(kome se isto gubi trag) su dominirali i mi smo redovno bili prvaci drzave.Kad se ocekivalo da postane veliki igrac,od njega nije bilo nista.Za nasu ligu bice ok,a za ono sto vecina nas zeli-e,tu nam Ivica Iliev nista nece doneti.Vidim da se komsinice vec smeju,a ne bi trebalo.Za njih je Iliev dovoljan,to me ne brine,muci me to sto njegovim dovodjenjem nista ne dobijamo kad su evropske ambicije u pitanju.Voleo bih da gresim,ali...toliko sam vremena proveo na jugu,da znam sta mogu da ocekujem.

bobo kula

pre 13 godina

P.S. Posao oko angazovanja Mrdje je vec zavrsen, cisto da ne nagadjate vise. Situacija oko Lole se zavrsava ovih dana i najverovatnije ce postati igrac pod ugovorom sa Partizanom, a ne pozajmljen. Promocije ce biti po povratku ekipe iz Jermenije.
(kit-kat, 18. jul 2010 22:43) Obožavam ove dobro obaveštene! Dečko o čemu pričaš? Ti znaš sa kim je posao završen, a sa kime nije. Molio bih sve te "znalkoviće" da ne komentarišu! Mrđa neće preći u Partizan. A Lola ko zna. A i da Vam dođe, neće Vam pomoći. Jer ti si samo mali Partizan!!!!

pFc

pre 13 godina

AaaaA!!!!! Ne ne i NE !!! Nikad nista nije ni znao, da smo umesto njega one godine imali normalnog napdaca mozda bi uzeli trece mesto i uradili nesto u UEFA kada vec nismo mogli u grupi protiv aktivnog sampiona (Real) i buduceg (Porto). Gledao sam slucajno jednu utakmicu kada je igrao u Italiji, cini mi se u Mesini ili vec, dobija covek idealnu asistenciju i sam ispred golmana,.. umesto da rutinski da gol simulira penal (ali kako je to amaterski i kukavicki bilo ja ne umem da opisem) i dobija crveni karton i ekipa umesto sa golom prednosti ostaje sa igracem manje - tu glupost cu jos dugo dugo pamtiti, dok se ne rodi veci slepac od njega.

Mrdja da, Iliev NE!!! Ni Smiljanic NE, ni bilo koji drugi propalitet osim ako nece da igra za male pare sto, mnooogo manje negeo neki mladi i perspektivni igrac koji za godinu ili dve moze doneti prihode od transfera klubu.

pera

pre 13 godina

Meni samo nije jasno na koju foru misle da dovedu Mrdju:
1) On je sam izjavio da nema nameru da ide u Partizan, da ga samo inostranstvo interesuje,da je veliki zvezdas...
2)Buturovic je mnogo puta rekao da nece nikad prodavati igrace Partizanu i Zvezdi
3)Kojim parama bi mogli da dovedemo Mrdju?! Prvo to moraju biti velike pare da bi uopste Buturovic presao preko svog ponosa i pogazio rec da nece prodavati igrace rivalima za titulu,a plus da ponudimo vece pare nego turci,italijani i ne znam ko ga vec trazi, i jos plata koja takodje mora da ubedi Mrdju da ipak dodje u Partizan,da ipak ne ide u inostranstvo i koja ce biti dosta veca nego ona koju mu nude strani klubovi(prosto neostavrivo i neverovatno)! A ovamo teraju Moreiru jer im je njegov ugovor previsok,planiraju smanjenje budzeta... Znaci ne ide mi u glavu i ne vidim nacin da on dodje kod nas.
Ilijev,mozda nije nesto,ali ako nije skup posluzice.Moze on da igra i kao napadac,a trenutno imamo samo Klea kao klasicnog spica uz mladog Scepovica i Boguna.

Zvezdas

pre 13 godina

@Laki
Boli jos muk na jugu, hehe, on je Zvezdas i nece nikako u partizan nemoj se bojiti ucutkivace vas jos. Samo neznam ko plasira ovakve vesti, jedina realnost je Ilijev ostali su daleko od partizana 100%

Anubis

pre 13 godina

Da je bilo ko umesto Ilieva igrao u LS sa Delibasicem npr. kao: Kezman,Cleo ili neki drugi napadac, prosli bi grupu bez problema. Real-ispao od finaliste,Olimpik igrao finale Uefa,a Porto osvojio LS ! Niko nas nesto nije nadigrao,dali smo tri gola, sva tri Delibasic na 4,5 utakimca,sto je za mene odlicno,a tako je i igrao za Majorku dok H.Kuper nije doveden na klupu,i od tada ga nema!!! Poenta je ustvari Iliev,njega ni na jednoj utakmici nije bilo,mozda cak ni u ozbiljnijoj sansi,a bila su nam potrebna jos mozda samo dva gola.... A posle ko zna?! Mislim da nam takav ne treba,trebaju nam brzi igraci a od LS je proslo 7 godina,mozda je "iskusniji" iako skoro nigde nije ni igrao!!!

Šta ste očekivali?

pre 13 godina

Cleverson Gabriel Cordova
Ivica Iliev
Dragan Mrdja

a iza njih Bogunovic, Sale Ilic Fejsa i Lola Smiljanic

MISLITE O TOME...
(Badza iz centra, 18. jul 2010 21:32)





Ovi igrači koje si naveo, ali bez Mrđe koji uskoro potpisuje za Zvezdu, su debelo ispod proseka.

kum zorzo

pre 13 godina

.......Ilijev je dobar igrac, majstor, samo kada je spreman !..........nije golgeter ali pravi akcije i pakuje drugim strelcima. ..........pitajte se zasto ga je Mateus stavljao standardno u ekipu ?

Ostoja PFC

pre 13 godina

Da li iko od vas koji navodite te statistike zna da Iliev od odlaska u inostranstvo, u svim tim klubovima nije igrao centarfora već klasično levo krilo? Pa koji bi to ozbiljan klub drzao napadača koji je u 50 i više utakmica dao 4 gola!? Što ne navedete broj asistencija? Prvo počnite da pratite fudbal zaista, pa tek posle komentarišete. Dosta mi je više dežurnih pljuvača!

rodney

pre 13 godina

Iliev je dobar igrac,sad se vec moze reci i iskusan,opasan u napadu,prodoran po krilu,sa dobrim sutem,a idealno bi se dopunjavao sa "sidrasem" Kleom.
Mozda bi cak i bilo najbolje da bude u vezi,po krilu,a u navali Kleo i Scepovic.

IVORY

pre 13 godina

Jao, samo da dodje.
Od kad su on, Delibasic i Vukic otisli iz kluba, sanjam dan kad ce da se vrate. Naravno, mnogo bolje bi bilo da su dosli ranije, ali sta je tu je, igra se u inostransvu (ili ne igra) da bi se zaradile pare, a onda se vratis u svoj klub, da odigras jos par sezona i da igras za dusu, klub, navijace.

Verni Grobar

pre 13 godina

Podrska upravi, podrska treneru i vera u igrace! Citam komentare i ne mogu da verujem da Vam je toliko "zuta" Savina propaganda protiv Djurica jedino sto vidite. Sta je sa "provalom" da cemo igrati u LEGEA opremi? Sta je sa pricom da je Djuric prodao prvenstvo zvezdi? Ljudi, pravi Grobari, ne nasedajte na manipulacije, ova uprava radi solidno, moze bolje, ali dajte im podrsku i rezultat ce doci, videcete...

Goran_Gro

pre 13 godina

Moja majka zna vise o fudbalu od vecine komentatora ovde... Najjace je kad vidim koliko se pametni prave oni koji, sve sto znaju o nekome ili necemu, znaju sa YouTube-a...

Kao prvo - Iliev je LEVO KRILO, na toj poziciji igra otkad je otisao u inostranstvo, tako da statistika o postignutim golovima nije nimalo relevantna, on je paker!

Kao drugo - on je jako dobar tehnicar i dribler, mislim da mu ni u njegovim 30-im nema ravnog u nasoj ligi (bar je trostruko bolji od najjaceg pojacanja komsinice, Koromana).

I kao trece - kad vec pomenuh YouTube, bar tu pogledajte kako Iliev pravi smesnima igrace Bajerna, Verdera itd, pa onda komentarisite, molim vas...

Uz dolazak Lole i Ilieva i 4. uzastopna titula je nasa, a u Evropi, ako ne bude mogla LS ni ove godine, onda bar da budemo konkurentni u Ligi Evrope, o kojoj komsinica opet moze samo da sanja, iako i njoj zelim srecu.

f2

pre 13 godina

Nevezano za temu ali, je l' da da je ova akcija protiv njukastla, mozda i najlepsa koju je neki nas tim izveo na evrosceni u zadnjih 20 godina? P.S. A Ilijev je odlican igrac, uvek sam ga gotivio, mislim da bi bio odlican tandem sa Kleom.
(navijac, 18. jul 2010 21:48)

Decko zaboravio si da je u poslednjih 20 godina igrala najbolja ekipa na ovim prostorima svih vremena. Ako mozes da poredis ovo sa akcijama Prosineckog, Savicevica, Mihajlovica i drugova onda ne znam sta da ti kazem.

Nemanja

pre 13 godina

Imao je Iliev slab period,sta vise ocajan nakon onog ispadanja iz LS 2003,ali do tad je igrao vrlo dobro.Setite se kad su on,Ilic i Ivic igrali u istoj postavi, davali smo svima po 5,6 komada. A kao drugo Iliev je krilni igrac,dribler,tehnicar, a ne centarfor. Ako uspe da podigne formu znacio bi nam mnogo. Samo da ne igraju Scepovic i Bogunovic.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Ne mogu da verujem!!! Pa odakle su ga samo izvukli?! Taj ni ranije nije valjao, a sad je sigurno mnogo gori. Definitivno potez kojem ce se najvice obradovati navijaci "komsinice". Neverovatno los potez rukovodstva Partizana

Mateja za igraca sveta

pre 13 godina

Je l to onaj sto je za 3 godine u Italiji dao dva gola?Isti onaj koji u nasoj ligi nije dao ukupno 10 golova?Ma mora da je to taj Ivica Ilijev!

Juelz Santana

pre 13 godina

Ivica Ilijev neopevani dribler Partizana,fali jos samo Cakar majstor za slobodne udarce...hahahahahahahaa koje su to face au Titula na Marakani:)

bobo kula

pre 13 godina

P.S. Posao oko angazovanja Mrdje je vec zavrsen, cisto da ne nagadjate vise. Situacija oko Lole se zavrsava ovih dana i najverovatnije ce postati igrac pod ugovorom sa Partizanom, a ne pozajmljen. Promocije ce biti po povratku ekipe iz Jermenije.
(kit-kat, 18. jul 2010 22:43) Obožavam ove dobro obaveštene! Dečko o čemu pričaš? Ti znaš sa kim je posao završen, a sa kime nije. Molio bih sve te "znalkoviće" da ne komentarišu! Mrđa neće preći u Partizan. A Lola ko zna. A i da Vam dođe, neće Vam pomoći. Jer ti si samo mali Partizan!!!!

Šta ste očekivali?

pre 13 godina

Cleverson Gabriel Cordova
Ivica Iliev
Dragan Mrdja

a iza njih Bogunovic, Sale Ilic Fejsa i Lola Smiljanic

MISLITE O TOME...
(Badza iz centra, 18. jul 2010 21:32)





Ovi igrači koje si naveo, ali bez Mrđe koji uskoro potpisuje za Zvezdu, su debelo ispod proseka.

Zvezdas

pre 13 godina

@Laki
Boli jos muk na jugu, hehe, on je Zvezdas i nece nikako u partizan nemoj se bojiti ucutkivace vas jos. Samo neznam ko plasira ovakve vesti, jedina realnost je Ilijev ostali su daleko od partizana 100%

FK JAGODINA

pre 13 godina

Da Mateus nije bio trener ne bi ste nikad ni videli LS!!

Odmah se vidi nemacki rad .Tecno,precizno,jednostavno i gol.A ne ko ovi nasi strucnjaci muljanje,muljanje i na kraju NISTA!

f2

pre 13 godina

Nevezano za temu ali, je l' da da je ova akcija protiv njukastla, mozda i najlepsa koju je neki nas tim izveo na evrosceni u zadnjih 20 godina? P.S. A Ilijev je odlican igrac, uvek sam ga gotivio, mislim da bi bio odlican tandem sa Kleom.
(navijac, 18. jul 2010 21:48)

Decko zaboravio si da je u poslednjih 20 godina igrala najbolja ekipa na ovim prostorima svih vremena. Ako mozes da poredis ovo sa akcijama Prosineckog, Savicevica, Mihajlovica i drugova onda ne znam sta da ti kazem.

pFc

pre 13 godina

AaaaA!!!!! Ne ne i NE !!! Nikad nista nije ni znao, da smo umesto njega one godine imali normalnog napdaca mozda bi uzeli trece mesto i uradili nesto u UEFA kada vec nismo mogli u grupi protiv aktivnog sampiona (Real) i buduceg (Porto). Gledao sam slucajno jednu utakmicu kada je igrao u Italiji, cini mi se u Mesini ili vec, dobija covek idealnu asistenciju i sam ispred golmana,.. umesto da rutinski da gol simulira penal (ali kako je to amaterski i kukavicki bilo ja ne umem da opisem) i dobija crveni karton i ekipa umesto sa golom prednosti ostaje sa igracem manje - tu glupost cu jos dugo dugo pamtiti, dok se ne rodi veci slepac od njega.

Mrdja da, Iliev NE!!! Ni Smiljanic NE, ni bilo koji drugi propalitet osim ako nece da igra za male pare sto, mnooogo manje negeo neki mladi i perspektivni igrac koji za godinu ili dve moze doneti prihode od transfera klubu.

navijac

pre 13 godina

Nevezano za temu ali, je l' da da je ova akcija protiv njukastla, mozda i najlepsa koju je neki nas tim izveo na evrosceni u zadnjih 20 godina? P.S. A Ilijev je odlican igrac, uvek sam ga gotivio, mislim da bi bio odlican tandem sa Kleom.

kit-kat

pre 13 godina

Gomila pametnjakovica ovde... transferi Mrdje i Ilijeva nemaju dodirnih tacaka, bas kao ni pozicija na kojoj bi igrali. Ilijev nije klasican spic nego levokrilni napadac (citaj: igrao bi ono sto trenutno igra Moreira u prvoj postavi!). Kao sto je Sale rekao, zeli igraca koji poput Nece moze da resava situacije po krilu 1na1, a to je Ilijev uvek sjajno radio.

P.S. Posao oko angazovanja Mrdje je vec zavrsen, cisto da ne nagadjate vise. Situacija oko Lole se zavrsava ovih dana i najverovatnije ce postati igrac pod ugovorom sa Partizanom, a ne pozajmljen. Promocije ce biti po povratku ekipe iz Jermenije.

Anubis

pre 13 godina

Da je bilo ko umesto Ilieva igrao u LS sa Delibasicem npr. kao: Kezman,Cleo ili neki drugi napadac, prosli bi grupu bez problema. Real-ispao od finaliste,Olimpik igrao finale Uefa,a Porto osvojio LS ! Niko nas nesto nije nadigrao,dali smo tri gola, sva tri Delibasic na 4,5 utakimca,sto je za mene odlicno,a tako je i igrao za Majorku dok H.Kuper nije doveden na klupu,i od tada ga nema!!! Poenta je ustvari Iliev,njega ni na jednoj utakmici nije bilo,mozda cak ni u ozbiljnijoj sansi,a bila su nam potrebna jos mozda samo dva gola.... A posle ko zna?! Mislim da nam takav ne treba,trebaju nam brzi igraci a od LS je proslo 7 godina,mozda je "iskusniji" iako skoro nigde nije ni igrao!!!

LB

pre 13 godina

Super! A jeli ima slucajno jos neko ko je propao napolju da se stavi na raspolaganje svom klubu u kome je stekao afirmaciju?
Mislim, nije problem, bicemo mi srecni sto dolaze, navijali smo mi za njih, i opet cemo. Ali posto su bili 'veoma uspesni' u poslednjim godinama po Evropi i sire, sta garantuje da ce sada biti drugacije?

Claudio Caniggia

pre 13 godina

Ivica Iliev,jedan od najgorih igraca u istoriji Partizana,napadac koji je u inostranstvu za sest godina dao 12 golova,fudbaler koga niko nece...zar je to pojacanje za Ligu Sampiona!?
Dzaba nama povoljan zreb kada nam Bjekovic,Tomic i Nadj dovode pojacanja za LS kao sto su Lomic,Vukajlovic...Bogunovic,Brana Ilic,Sinisa Stevanovic...Smiljanic i Iliev!

Krle

pre 13 godina

Kotbus - 27 mečeva/3 gola ; PAOK 17 meceva/1 gol ; Mesina 58 meceva/1 gol ; Djenova 21 mec/4 gola ; Ukupno 123 meca/9 golova

Ima cak i golmana, koji su postigli vise golova od njega na ovolikom broju utakmica. Za stopere i da ne pricamo....

ja

pre 13 godina

Pa jel dolazi Mrdja ili ne? Moram da priznam da ste me obradovali vi sa b92 jer dosad niste gresili u pretpostavkama oko transfera i nadao sam se da ce doci Mrdja

ma daj

pre 13 godina

(kit-kat, 18. jul 2010 22:43)

Bogami one informacije o Mrdji cu ti bas pouzdane posto on nece doci u Partizan. Pa nije valjda blesav. Pored ponuda iz inostranstva on dolazi u Partizan i ako je navijac Zvezde.

ako ne skapiras objasnicemo ti kasnije :p

pre 13 godina

A Vukić,Trobok,Duki,Stojanoski,Saveljić?! Kad će oni? xaxaxaxaxa
(CRVENO BELA PORODICA JAČA NEGO IKAD, 18. jul 2010 22:14)


Pa ti bre znas CITAVU LOZU FK PARTIZAN! To nesto govori o vama... ;)

IVORY

pre 13 godina

Jao, samo da dodje.
Od kad su on, Delibasic i Vukic otisli iz kluba, sanjam dan kad ce da se vrate. Naravno, mnogo bolje bi bilo da su dosli ranije, ali sta je tu je, igra se u inostransvu (ili ne igra) da bi se zaradile pare, a onda se vratis u svoj klub, da odigras jos par sezona i da igras za dusu, klub, navijace.

Goran_Gro

pre 13 godina

Moja majka zna vise o fudbalu od vecine komentatora ovde... Najjace je kad vidim koliko se pametni prave oni koji, sve sto znaju o nekome ili necemu, znaju sa YouTube-a...

Kao prvo - Iliev je LEVO KRILO, na toj poziciji igra otkad je otisao u inostranstvo, tako da statistika o postignutim golovima nije nimalo relevantna, on je paker!

Kao drugo - on je jako dobar tehnicar i dribler, mislim da mu ni u njegovim 30-im nema ravnog u nasoj ligi (bar je trostruko bolji od najjaceg pojacanja komsinice, Koromana).

I kao trece - kad vec pomenuh YouTube, bar tu pogledajte kako Iliev pravi smesnima igrace Bajerna, Verdera itd, pa onda komentarisite, molim vas...

Uz dolazak Lole i Ilieva i 4. uzastopna titula je nasa, a u Evropi, ako ne bude mogla LS ni ove godine, onda bar da budemo konkurentni u Ligi Evrope, o kojoj komsinica opet moze samo da sanja, iako i njoj zelim srecu.

rodney

pre 13 godina

Uh,koliko nebuloza i netacnosti u komentarima na ovu vijest.
1. nije tacno da je Iliev lose odigrao utakmice u grupi LS,moze se reci da je igrao sasvim dobro kao i ostali igraci,u onakvoj grupi, bez poraza kod kuce,pamtim njegov sut protiv Reala u Madridu,jedna od najboljih prilika na toj utakmici.
2. ko se sjeca i ko hoce da se sjeti- Iliev je svojevremeno raspametio Stevu Glogovca na jednom od derbija,ovaj bukvalno nije znao gdje se nalazi. Postigao je i gol koji je ponisten zbog (iz aviona se vidjelo,a kasnije i sudijska organizacija potvrdila)nepostojeceg ofsajda u jednom od derbija na JNA koji je zavrsen 0:0
3. strijelac je jednog od najljepsih golova Partizana na evro sceni u zadnjih petnaestak godina protiv Hamarbija na JNA 2002
4.nema sanse da je igrao u Zagrebu 1997
5.nije tacno da je bio potpuno nezapazen u inostranstvu,jedno vrijeme je bio jedan od glavnih igraca Energi Kotbusa u Bundesligi,standardan u prvih 11,sasvim solidno igrao,gledao sam par utakmica
Na kraju krajeva dao je i jdan od najvaznijih golova u novijoj istoriji Partizana,onaj za 0:1 u Newcastle-u.
Ja pratim FK Partizan aktivno od neke 93-94 godine,sjecam se svih igraca od tada do danas,i mogu reci da je Iliev jedan od boljih krilnih napadaca koji su igrali u Partizanu u tom periodu.

nick cave

pre 13 godina

Odmah da se razumemo, grobar sam 43 godine,cisto da ne bude zabune.Ubrajam sebe u fanaticne navijace,volim svoj tim i kad gubi,voleo sam ga i one godine ,kad smo u poslednjem kolu izborili opstanak.Vecina vas se tada,verovatno,nije rodila.Ne delim vasu radost i ushicenje zbog povratka Ilieva u crno-beli dres.Jednostavno,taj lik je bio jedan od najvecih talanata u nasem fudbalu,a njegova karijera je ostala siromasna.To je covek,verujte mi na rec,koji je uspeo da stagnira od svoje 18. godine.Fenomenalno!U mladjim selekcijama je briljirao,on i Arnaut(kome se isto gubi trag) su dominirali i mi smo redovno bili prvaci drzave.Kad se ocekivalo da postane veliki igrac,od njega nije bilo nista.Za nasu ligu bice ok,a za ono sto vecina nas zeli-e,tu nam Ivica Iliev nista nece doneti.Vidim da se komsinice vec smeju,a ne bi trebalo.Za njih je Iliev dovoljan,to me ne brine,muci me to sto njegovim dovodjenjem nista ne dobijamo kad su evropske ambicije u pitanju.Voleo bih da gresim,ali...toliko sam vremena proveo na jugu,da znam sta mogu da ocekujem.

pera

pre 13 godina

Meni samo nije jasno na koju foru misle da dovedu Mrdju:
1) On je sam izjavio da nema nameru da ide u Partizan, da ga samo inostranstvo interesuje,da je veliki zvezdas...
2)Buturovic je mnogo puta rekao da nece nikad prodavati igrace Partizanu i Zvezdi
3)Kojim parama bi mogli da dovedemo Mrdju?! Prvo to moraju biti velike pare da bi uopste Buturovic presao preko svog ponosa i pogazio rec da nece prodavati igrace rivalima za titulu,a plus da ponudimo vece pare nego turci,italijani i ne znam ko ga vec trazi, i jos plata koja takodje mora da ubedi Mrdju da ipak dodje u Partizan,da ipak ne ide u inostranstvo i koja ce biti dosta veca nego ona koju mu nude strani klubovi(prosto neostavrivo i neverovatno)! A ovamo teraju Moreiru jer im je njegov ugovor previsok,planiraju smanjenje budzeta... Znaci ne ide mi u glavu i ne vidim nacin da on dodje kod nas.
Ilijev,mozda nije nesto,ali ako nije skup posluzice.Moze on da igra i kao napadac,a trenutno imamo samo Klea kao klasicnog spica uz mladog Scepovica i Boguna.

rodney

pre 13 godina

Iliev je dobar igrac,sad se vec moze reci i iskusan,opasan u napadu,prodoran po krilu,sa dobrim sutem,a idealno bi se dopunjavao sa "sidrasem" Kleom.
Mozda bi cak i bilo najbolje da bude u vezi,po krilu,a u navali Kleo i Scepovic.

Nemanja

pre 13 godina

Imao je Iliev slab period,sta vise ocajan nakon onog ispadanja iz LS 2003,ali do tad je igrao vrlo dobro.Setite se kad su on,Ilic i Ivic igrali u istoj postavi, davali smo svima po 5,6 komada. A kao drugo Iliev je krilni igrac,dribler,tehnicar, a ne centarfor. Ako uspe da podigne formu znacio bi nam mnogo. Samo da ne igraju Scepovic i Bogunovic.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Не пишем често коментаре на тему домаћи клупски фудбал, али ово ме просто мами. Појави се вест о Мрђи и помислим "да ли је могуће!". Један озбиљан трансфер у задњих х година, где играч у најбољим годинама прелази из једног нашег клуба у други а притом је у топ форми и има класу. Следећа вест је да је Илијев после не знам колико година поново у Партизану. Ја њега памтим као неког изузетно неефикасног у ЛШ 2003/04. И после тога се није исказао у иностранству, тако да ми није јасно да ли стварно сматрају да је он главно појачање или само поред Мрђе треба да повећава конкуренцију у тиму. Ако је ово друго, онда има наде за нас, а ако је ово прво онда ја наредне сезоне немам потребе да пратим Партизан у фудбалу. Ту је кошарка.

Jo

pre 13 godina

Ne razumem zasto ste onoliko pozurili sa vescu oko Mrdje i ako vi veoma dobro znate da je to jos daleko...mada medjusobno prepucavanje navijaca ne moze da skodi..jel tako??e kakav smo narod...

ROKI

pre 13 godina

(Anubis, 18. jul 2010 22:12)

Zaboravio si gol Njukaslu U Njukaslu koji je postigao upravo Ivica Iliev i to iz izgledne sanse. On je svoje uradio, usao u istoriju,a ti kako hoces...

kum zorzo

pre 13 godina

.......Ilijev je dobar igrac, majstor, samo kada je spreman !..........nije golgeter ali pravi akcije i pakuje drugim strelcima. ..........pitajte se zasto ga je Mateus stavljao standardno u ekipu ?

Ostoja PFC

pre 13 godina

Da li iko od vas koji navodite te statistike zna da Iliev od odlaska u inostranstvo, u svim tim klubovima nije igrao centarfora već klasično levo krilo? Pa koji bi to ozbiljan klub drzao napadača koji je u 50 i više utakmica dao 4 gola!? Što ne navedete broj asistencija? Prvo počnite da pratite fudbal zaista, pa tek posle komentarišete. Dosta mi je više dežurnih pljuvača!

Verni Grobar

pre 13 godina

Podrska upravi, podrska treneru i vera u igrace! Citam komentare i ne mogu da verujem da Vam je toliko "zuta" Savina propaganda protiv Djurica jedino sto vidite. Sta je sa "provalom" da cemo igrati u LEGEA opremi? Sta je sa pricom da je Djuric prodao prvenstvo zvezdi? Ljudi, pravi Grobari, ne nasedajte na manipulacije, ova uprava radi solidno, moze bolje, ali dajte im podrsku i rezultat ce doci, videcete...