VSS: Sovrović očekuje nove uspehe

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Velibor Sovrović izjavio je da očekuje da će naredna takmičarska sezona biti uspešna kao i prethodne.

Izvor: LB

Petak, 04.06.2010.

19:26

Default images

On se zahvalio sponzorima na uspešnoj saradnji, Ministarstvu omladine i sporta, kao i svim reprezentativnim selekcijama.

Sovrović je na svečanosti povodom početka sezone rekao da reprezentaciju Srbije, krajem avgusta i početkom septembra, očekuje Evropsko prvenstvo u Zagrebu i da se nada da će vaterpolisti na tom takmičenju nastaviti kontinuitet dobrih rezultata.

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković poželela je vaterpolistima puno sreće u predstojećoj sezoni.

"U ime Ministarstva omladine i sporta i u svoje ime obećavam da će Vaterpolo savez imati našu apsolutnu podršku. Na Olimpijskim igrama u Pekingu vaterpolisti su Srbiji jedini doneli medalju od svih kolektivnih sportova i to ne smemo da zaboravimo", rekla je Samradžić-Marković.
 


Vaterpolo reprezentacija Srbije 7. juna počinje pripreme za završni turnir Svetske lige, koji će se od 13. do 18. jula održati u Nišu.

Selektor Dejan Udovičić ponovio je da je još 2008. godine napravljen plan čiji je glavni cilj osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

"Svetska liga je idealna prilika da se zahvalimo ljudima u Nišu, to je naša obaveza. Nadam se da će to biti pravi spektakl. To će za nas biti pripremno takmičenje za Evropsko prvenstvo", istakao je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: