Partizan loše krenuo, 3:0 za Brašov

Fudbaleri Partizana izgubili su u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji od rumunskog Brašova, 3:0.

Izvor: B92

Nedelja, 24.01.2010.

15:59

Default images

Golove za sedmoplasiranu ekipu rumunskog prvenstva postigli su Hadnađi u 11, Kristesku u 14. i Iliješ u 61. minutu iz jedanaesterca. Stevanović je pružio priliku svim igračima koji se nalaze u Turskoj osim golmana Radosavljevića i Saše Ilića koji se u nedelju priključio ekipi. Partizan je igrao slabo, a Rumuni iskoristili većinu prilika koje su imali.

U prvom poluvremenu za Partizan su igrali Mladen Božović - Knežević, Marko Jovanović, Krstajić, Lomić - Davidov, Petrović, Fejsa, Tomić - Dijara, Kleo.

U nastavku su nastupili Darko Božović - Kamberović, Knežević (od 30. Krneta), Stanković, Lazevski - Brašanac, Ilić, Branislav Jovanović, Mijić - Moreira, Vašington.

Sledeće nedelje prvak Srbije igra dva trening meča, sa austrijskim Ridom u sredu, sa poljskom Polonijom u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: