Trener glavom udario fudbalera?

Trener Kvins Park Rendžersa Džim Magilton suspendovan je zato što je navodno glavom udario fudbalera sredine terena tog tima Akoša Bužakija.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 09.12.2009.

15:42

Default images

Magilton je mađarskog internacionalca navodno udario u ponedeljak u svlačionici nakon poraza Kvins Park Rendžersa u gostima protiv Votforda u Drugoj engleskoj ligi. "Trener Džim Magilton suspendovan je do daljeg", navodi se u saopštenju kluba i dodaje da će konačna odluka o tom incidentu biti doneta po završetku interne istrage.

Ekipa Kvins Park Rendžersa trenutno je 12. na tabeli Druge engleske lige, pošto je zabeležila samo jednu pobedu u poslednjih sedam utakmica. Takavi rezultati ne zadovoljavaju bogate vlasnike kluba, vlasnika Formule jedan Bernija Eklstona i bivšeg direktora F1 tima Reno, Flavija Brijatorea, kao i indijskog tajkuna Lakšmija Mitala, pa je vrlo verovatno da će uprava Rendžersa posle ovog incidenta otpustiti trenera Magiltona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: