Ponedeljak, 09.11.2009.

20:43

Ninkov: "Još truda do titule"

Desni bek Crvene zvezde Pavle Ninkov zadovoljan je partijama ’crveno-belih’, ali ističe da je potrebno još mnogo truda za osvajanje titule.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

„Pobedama se stiže do titule, ali nama treba još mnogo bodova da bismo mogli da slavimo. Igramo disciplinovano, strpljivo i kvalitetno, ali ne smemo ni malo da se opuštamo. Za sada je dobro, ali cilj je još uvek daleko“, izjavio je Ninkov za zvanični klupski veb-sajt.

’Crveno-beli’ će u subotu igrati prijateljski meč sa Sionom, a Ninkov smatra da će to biti dobra provera.

„Sion će nam omogućiti da nastavimo kontinuitet igara vikendom i da ujedno sebe izmerimo sa dobrom ekipom. Švajcarski fudbal je na visokom nivou i utakmica će biti dobra provera za nas, sada kad je pauza. Nalazimo se u dobroj formi i voleli bismo da nema pauze, ali šta je tu je“.

U javnosti se već neko vreme razgovara o tome da Pavle Ninkov zaslužuje poziv u reprezentaciju, ali fudbaleru Zvezde nigde se ne žuri.

„Reprezentacija je želja i svetinja, ali ja se ne opterećujem time. Kad bude došao red na mene dobiću poziv ako, naravno, do tada budem igrao dobro. Selektor zna svoj posao bolje nego mi i on će me zvati kada bude smatrao da treba“

Crvena zvezda trenutno vodi na tabeli Jelen Superlige sa četiri boda više od Partizana. Sledeći meč ’crveno-beli’ igraju sa Čukaričkim, a potom sledi ’večiti derbi’ sa Partizanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: